Društvene mreže

Valentini iz 'Ljubav je na selu' uručen optužni prijedlog zbog širenja lažnih informacija o koroni

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
09.06.2020.
u 20:00

Sad kad odem u ćeliju 30 dana i odmorim mozak od svih. Reći ću im da me mogu zatvoriti jedino s mobitelom jer ja bez njega ne mogu, komentirala je Valentina

Valentinu Tijan gledatelji su upoznali u showu "Ljubav je na selu" u kojem se zaljubila u Vatroslava Tijana i par se nakon showa vjenčao i žive u Ražancu odakle je Vatroslav. Valentini je ovih dana uručen optužni prijedlog u kojem piše kako je narušila javni red i mir širenjem lažnih informacija o opasnosti zaraze korona virusom na području Ražanca.

1/10

- Trenutno su opasne tete iz dućana u Ražancu jer je cijela zaražena obitelj iz Ražanca pohodila sve dućane u Ražancu, ljekarnu, mesnicu i vjerojatno sve što radi u Ražancu - bio je tekst koji je Valentina objavila na Facebooku. Sličnu objavu je stavila pored fotografije svog doručka i napisala kako za doručak imaju uštipke i 24 sata prenose što je napisala: - Brzinom munje izbrisali su moju objavu uštipaka na grupi jer sam stavila da nam je to doručak jer u trgovine i pekare trenutno ne idemo jer su zaraženi. Nakon što je dobila optužni prijedlog Valentina je napisala na društvenim mrežama:

- Sad kad odem u ćeliju 30 dana i odmorim mozak od svih. Reći ću im da me mogu zatvoriti jedino s mobitelom jer ja bez njega ne mogu. Doktori mi je jednom dao dijagnozu da imam bolest mobitela. Na cijelu situaciju osvrnuo se i njezin suprug Vatroslav koji je rekao: Nekada su nas 'hapsili' jer govorimo protiv Tita i partije, a danas nas privode Nezavisni i HDZ jer govorimo tračeve o koroni.

VIDEO Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

Komentara 3

PI
Piksy
21:11 09.06.2020.

Koji iritantan par..

ZA
zagabria4
20:21 09.06.2020.

Reda mora biti, širenje panike nije zakonom dozvoljeno i to je u interesu građana

ZG
zgkreso
20:41 09.06.2020.

ono sto nekad nisi pmio rec protiv komunizma, danas nesmijes protiv hdz a sad ce me izbrisat vl. administrator...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije