krah braka

Valentinu i Vatroslava opljačkali su na vjenčanju, a preselili su jer ju je smetalo zvono crkve

Ražanac: Vjenčanje para iz showa 'Ljubav je na selu', Valentine i Vatroslava
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
20.04.2023.
u 08:48

Svejedno, naišli su na problem. Naime, Valentina, kada su kupovali kuću nije znala da se u blizini nalaze dvije crkve, a njihova su je zvona smetala. Inače, ljubitelji showa 'Ljubav je na selu' sjetit će se i da su Valentina i Vatroslav 2019. godine ispričali kako ih je netko opljačkao na vjenčanju.

Tijekom proteklih 15 sezona popularnog RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' rodile su se i brojne ljubavi koje su se nastavile i nakon što su ugašene kamere. Jedna od njih je i ljubav Vatroslava Tijana (45) iz Ražanca i njegove 'zlatne djevojke' Valentine Kordić (30) koja je sredinom 2019. okrunjena i brakom. U njemu su dobili i dvoje djece, kćer Viktoriju i sina Vita, no unatoč naizgled idili koju su proživljavali nakon emisije njihov brak nije opstao.

Nakon što su se upoznali i zaljubili u showu, supružnici su ubrzo počeli graditi zajednički život u Ražancu, mjestu blizu Zadra gdje su se i vjenčali. Stan u kojem su živjeli uredila je sama Valentina. 
No prostor je postao premalen za njihovu obitelj pa su u kvartu Stari Bokanjac u Zadru odlučili urediti kuću. U to vrijeme Valentina se hvalila napretkom uređenja kuće za koje je sama zaslužna. Objavljivala je fotografije iz novog doma, a pratitelji su hvalili napredak i njen ukus. 
Svejedno, naišli su na problem. Naime, Valentina, kada su kupovali kuću nije znala da se u blizini nalaze dvije crkve, a njihova su je zvona smetala. 

- Taman kad uspijem zaspati, eto zvona od crkve. Zvone na sav glas, čuju se do Ražanca. Što  mi nitko nije rekao da je crkva pokraj kuće i da će me buditi u jutro u šest sati? Od sad ću pri traženju stanu najprije pitati je li ima crkve u blizini - napisala je tada. 
Ubrzo su se opet preselili, ovaj put u Pulu. Živjeli su u iznajmljenom stanu iz kojeg su izašli samo godinu dana kasnije. Kako navodi 24sata razlog je bila jedna gospođa za koju je Valentina tada mislila da se nedolično ponašala i koketirala s Vatroslavom. 
Nakon toga odlučili su se preseliti u kontejner u općini Svetivinčenat u Istri, koji je bio na zemljištu veličine otprilike 25.000 kvadrata. Tamo su htjeli izgraditi luksuznu kuću koju su planirali iznajmljivati. U kontejneru su živjeli bez kuhinje i WC-a no tada im to nije smetalo. Tvrdili su u to vrijeme kako im odgovara mir, a u mjestu gdje su boravili bilo je nekoliko trgovina, restorana i kafića.
Inače, ljubitelji showa 'Ljubav je na selu' sjetit će se i da su Valentina i Vatroslav 2019. godine ispričali kako ih je netko opljačkao na vjenčanju.  

Krah braka para koji se upoznao i zaljubio u showu 'Ljubav je na selu' zaintrigirao je javnost. Valentina Kordić (30) i Vatroslav Tijan (45) više nisu jedna od uspješnih priča ovog showa, jer kako nam je potvrdila bivša kandidatkinja, oni se rastaju. Nakon Valentine kontaktirali smo i Vatroslava koji nam je rekao da je istina da se razvode, ali i da ne želi dati samostalno skrbništvo sada već bivšoj partnerici s kojom još uvijek živi u istoj kući. 

"Ne dam joj samostalno skrbništvo. Nema gdje već godinu i pol, čekam da se odseli. Želi luksuz, a nema niti za garsonijeru" kazao nam je odlučno Vatroslav. 
Prije njega, javila nam se i Valentina koja je rekla da je istina da se razvode. 
- Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene zvao bivšom ženom. Rastavu sam podnijela ja kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa - iskreno nam je ispričala Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića prošle godine. Odmah je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb, a pojasnila je i zbog čega. 
- U trenutku kada sam predala papire za razvod naš sin Vito još nije bio dobio vrtić i tada sam tetama od kćeri Viktorije govorila da bi se selili iz Istre. Zbog selidbe u okolici Splita tražila sam samostalnu roditeljsku skrb jer želim sama donositi odluke jer mi je to lakše - govori Tijan. 

Smeta joj, kaže, što njezin uskoro bivši suprug nije angažiran oko djece koliko i ona. - Općenito i sada ja radim sve sama oko djece, on većinom niti ne zna kada imaju neke izlete ili kada imaju termin kod doktora, ako treba nešto potpisati to potpiše ako ga se traži, ako ne ni ne sudjeluje. Tako da mi je ovo nešto sto meni olakšava jer želim što manje kontakta nakon razvoda imati s njim - zaključila je Valentina Kordić Tijan. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije