Nakon dvije godine

Vanja Halilović dala je otkaz i više nije direktorica marketinga u jednoj domaćoj tvrtki i otkriva što će sad raditi

02.04.2022.
u 12:45

Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja, poručila je bivša voditeljica.

Bivša voditeljica Vanja Halilović zadnje dvije godine radila je na poziciji direktorice marketinga u vinariji Kutjevo, a sada je odlučila oprostiti se od svog poslodavca kako bi se posvetila osobnim projektima, a tim povodom na svom Instagramu je objavila i službeno priopćenje tvrtke u kojoj je bila zaposlena zadnje dvije godine.

- Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza 
odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije. Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama.- piše u priopćenju u kojem se nalazi i Vanjina izjava.

- Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja - poručila je Vanja. Vanja je u dugogodišnjoj vezi s poduzetnikom Franom Barbierijem koji je vlasnik restorana u centru Zagreba. 

VIDEO Što je afazija, bolest zbog koje se Bruce Willis povlači iz glume?

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Nomi
Nomi
18:03 02.04.2022.

Vodila je u Kutjevu grozan marketing (i po svoj prilici tamo došla preko veze). Ostaje nadati se da će doći neko ko će posao raditi stručno.

Avatar Gustav
Gustav
15:26 02.04.2022.

Da li je Ivanišević svratio koji puta na kupicu vina !? 🍷

Avatar lasta mala
lasta mala
17:44 02.04.2022.

To je ona koja ne zna razliku između ukusa i okusa?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije