Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa pjevačica

Vanna pokazala svoju vrckavu stranu: 'Ne treba se doživljavati preozbiljno'

Foto: Instagram
1/26
06.10.2022.
u 11:35

Glazbenica je na Instagramu pokazala kako izgleda kada ona pozira za fotografiranje.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (52) objavom na Instagramu je pokazala svoju vrckavu stranu. Vanna je na ovoj društvenoj mreži objavila kratku snimku na kojoj je nasmijana pokazala kako izgleda njezino poziranje. 

- Ne treba se doživljavati preozbiljno, zar ne? Kao ni moje poziranje - napisala je opisu objave na kojoj nosi crno-crvenu kombinaciju. Usne je naglasila crvenim ružem, a cijeloj kombinaciji dodala je i crvene cipele.

Vanna je i ovom objavom oduševila svoje pratitelje. "Prezgodna si. Uvijek svoja, posebna i drugačija", "Empatična zvijezdo naša","Ma uvijek mi budi tako vesela volim tu tvoju pozitivu koju imaš. Toliko si puna pozitivne energije koju prenosiš i jednostavno je nemoguće pored tebe biti loše volje", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, pjevačica za svoje nastupe često bira komade kojima naglasi svoje vitke noge. Tako je i nedavno kada je nastupila na svečanoj Noći hrvatskog tenisa na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj. Za svečanu prigodu odabrala je malu crnu haljinu i visoke čizme.

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

 

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Pilatus
12:55 06.10.2022.

prošlo svršeno .. meni je bila dobra 92. i 93. na dubrovačkom ratištu, danas i on a i ja više nismo niza što!

Avatar Behemot
Behemot
12:52 06.10.2022.

Od kada je ušla u klan Vrdoljak ona nema problema. Samo zabava.

DU
Deleted user
12:40 06.10.2022.

Tata Bolto je znao napraviti ljepše fotografije, doduše crno bijele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije