ZVIJEZDE PJEVAJU

Vanna u žiriju šoa Zvijezde pjevaju: Trebala sam biti još stroža

zvijezde pjevaju
Foto: HTV
1/3
14.03.2010.
u 19:00

- Sada kada sam ih poslušala ovako na miru, čula sam puno više grešaka nego u studiju, ali mislim da je bolje onako. U studiju imamo priliku doživjeti njihov nastup, njihove energije - rekla nam je Vanna.

U subotu navečer Ivana Vrdoljak Vanna prvi je put sjela na svoje novo radno mjesto u žiriju šoua “Zvijezde pjevaju”. Iako je zadaću odradila najbolje što je znala, a pritom se, kaže, i odlično provela, radišna je pjevačica odmah u nedjelju ujutro pogledala reprizu šoua ne bi li se uvjerila da je svaki od kandidata dobio poštenu ocjenu.

Lošije zvuče na TV-u

- Sada kada sam ih poslušala ovako na miru, čula sam puno više grešaka nego u studiju, ali mislim da je bolje onako. U studiju imamo priliku doživjeti njihov nastup, njihove energije, doživjeti tu zabavnu komponentu šoua koja je jednako važna kao i glasovna izvedba pjesme - rekla nam je Vanna nakon što je proučila šou kod kuće, na TV-u. Dodala je odmah kako joj je emisija bila jedno prelijepo, nezaboravno iskustvo i kako se s ostalim članovima žirija savršeno slagala. Iako su svi sudionici šoua imali potrebu oprostiti se s bivšom članicom žirija Martinom Tomčić i reći koliko im nedostaje, Vanna kaže kako nije imala osjećaj da je “uzurpirala” njezino mjesto.

- Martina ima drugih obaveza, a ja sam samo nova članica i zaista su me svi primili odlično - priznala je.

Kada su u pitanju nastupi zvijezda i predviđanja kome se od njih možda smiješi karijera i u pjevačkim vodama, Vanna je odrješita: - Ne bih o tome tako govorila. Svi su oni strašno uspješni u svojim karijerama i mislim da ne razmišljaju o profesionalnom bavljenju glazbom. Ali moram reći da su svi bili iznimno hrabri. Kod svih se osjećala trema, jer nitko od njih do sada nije morao stati na pozornicu, primiti mikrofon i pustiti glas, bilo ih je frka. Drago mi je što su se malo našli i u našim cipelama, pa da vide da to nije samo tako - kroza smijeh nam je ispričala Vanna. Napomenula je kako je zadovoljna svojim ocjenjivanjem i kako smatra da je našla zlatnu sredinu.

- Gledajući reprizu zapravo sam uvidjela da sam slobodno mogla biti još i stroža - zaključila je pjevačica, ali ipak misli da su i ona i ostatak žirija, što se jednog para tiče, otišli malko predaleko.

Njezin hit izveden solidno

- Ana Vilenica i Jacques Houdek bili su prvi par, i tu smo svi nekako htjeli postaviti letvicu za daljnje ocjenjivanje. Mislim da smo malo ipak bili preoštri prema njima - otkrila je.

A kako joj je bilo slušati pjesmu koju ona i Gibonni izvode u duetu “Ja ću budan sanjati” koju su otpjevali Boris Mirković i Ivana Husar-Mlinac?

- Meni je to odlično. Uvijek volim kada netko izvodi moje pjesme, jer kada se neka stvar svidi ljudima, ona postaje njihova. A Borisova i Ivanina izvedba bila je sasvim solidna - realno ih je ocijenila Vanna.

U kući Meštrovićevih zabranjen je Parni valjak

Najzabavniji par u subotu navečer bili su Žanamari Lalić i Davor Meštrović, a njegova izvedba pjesme “Jesen u meni” zasigurno će se dugo pamtiti.

- Cijelo smo jutro proveli analizirajući nastup i moram reći da sam na početku zaista krenuo u nekom krivom i nepoznatom smjeru - smijući se povjerio nam se Meštar i dodao: - Od danas u kući Meštrovićevih zabranjene su pjesme Parnog valjka. Jutros je sin počeo sa stihovima “Jesen u meni”, ali brzo sam ga zaustavio i objasnio mu da se to više neće pjevati.

Meštar je već krenuo u pripremu pjesme za sljedeću subotu, no nije nam htio otkriti što će izvesti, samo je rekao da mu je moto “Ponos i slava!”.

Komentara 4

MI
Milas
09:30 15.03.2010.

Martina Tomčić, njezina kraljevska ljepota, njezina usredotočenost na izvođače, njezini sjajni komentari bili su duša i srce ove emisije. Bez nje, sad vidim, to više nije ista emisija. Vanna kao zamjena je samo blijeda sjena sjajne Martine.

OV
over
16:17 15.03.2010.

najzabavniji par - doista ne kuzim kako se zabavom moze nazvati mrcvarenje gledatelja mestrovicevim zavijanjem... po mome mestrovic zasluzuje trenutni otkaz kao i urednik emisije koja ga je pustio (pa eventualno i neka treca osoba kojoj je uopce pala na pamet takva blamaza) - a dati ga zanamari (koja je jedan od nasih najboljih vokala je i ozbiljna uvreda njoj...) - nejasno mi je i da li licenca uvjetuje da u svakoj sezoni mora biti netko sa hrt-a (ako bas mora siguran sam da i tamo postoje ljudi koji znaju pjevati)

JM
Jean-Michel_Nicolier
14:13 16.03.2010.

Meštar je legenda i ponajviše zahvaljujući njemu i Pervanu ova sezona će biti odlična. Kvaliteta pjevanja je sporedna jer oni nisu pjevači. Bitno je koliko oni mogu biti zanimljivi gledateljima svojom osobnošću i duhovitošću. Drago mi je da je simpatična i normalna Vanna zamijenila iritantnu i neduhovitu Martinu Tomčić. Ta žena je toliko nametljiva i agresivna da normalan čovjek dobije osip čim progovori. Obično bi uzela nekoga tko slabije pjeva na pik i onda bez samilosti gazila ili bi pak bila beskrajno oduševljena patetičnim likovima bez osobnosti koji tehnički znaju pjevati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije