NAGRAĐEN U SPLITU

Večernjakov novinar Hrvoje Horvat osvojio svog trećeg Porina!

Hrvoje Horvat
Foto: ''
1/2
17.03.2017.
u 18:40

- Lažu oni koji kažu da im ne znači ova nagrada. Itekako sam ponosan na svoj treći Porin - kazao nam je Horvat

Večernjakov novinar Hrvoje Horvat osvojio je Porin u kategoriji "Najbolji album s raznim izvođačima" na ovogodišnjoj dodjeli u Splitu. Hrvoju je to drugi Porin od pet nominacija, a baš kao i prošla dva puta dobio ga je za album "Karlovačko RockOff 2016.", festival koji se već etablirao kao jedan od najboljih u zemlji.

- Lažu oni koji kažu da im ne znači ova nagrada. Itekako sam ponosan na svoj treći Porin, pogotovo jer su mi konkurenti bili dva sjajna albuma: "63. Zagrebački festival", autora Ante Pecotića i "19. Dalmatinska šansona 2016. Dušana Šarca i Branka Viljca. Ovo je nagrada struke, koja je tako ponovno prepoznala kvalitetu festivala čiji sam idejni pokretač, a utemeljitelj Hrvatsko društvo skladatelja - kazao nam je Horvat.

Horvat je danas u Splitu najavio i otvaranje natječaja za novo izdanje RockOffa. Natječaj je otvoren do 31. svibnja, a mogu se prijaviti svi bendovi, bez obzira na broj objavljenih singlova ili albuma. Mogu se prijaviti predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, rapa, heavy metala i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova. Na festivalu sudjeluje 16 bendova a sastoji se od četiri finalne večeri te superfinala.

>>Makarski rokeri iz benda Rezerve pobjednici treće sezone Karlovačko RockOff festivala

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tocno
11:05 18.03.2017.

To društvo iz Hrvatskog društva skladatelja je besramno, ali potpuno! Taj takozvani festival Karlovačko Rock Off je potpuno beznačajno smeće i to im publika već godinama jasno pokazuje jer uopće NE dolazi na to, ali oni su si bez obziraa na to samo sebi dodjelili nagradu! Sramotna nagrada, sramotno društvo!

KS
kabulkowski.sinatra
19:20 17.03.2017.

svaka cast kralju, nemam pojma ko si ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije