Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Vedran Ćorluka raznježio pratitelje fotografijom sina Viktora: 'Djetinjstvo'

Osijek: Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka na konferenciji prije utakmice s Ausdtijom
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
28.04.2024.
u 20:00

Ćorluka i Franka sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom 2022. stigla im je i kćerkica Greta. Vedran je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako njegov sin voli našeg Kovačiča

Vedran Ćorluka, naš umirovljeni nogometaš i član stručnog stožera izbornika Zlatka Dalića, s pjevačicom Frankom Batelić ima dvoje djece, čije fotorgafije rijetko objavljuje na društvenim mrežama. Sada je raznježio pratitelje fotografijom sina Viktora.

"Djetinjstvo", napisao je Ćorluka uz fotku na kojoj njegov sin na igralištu sjedi na lopti u dresu Matea Kovačića iz Machester Cityja. 
Ćorluka i Franka sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom 2022. stigla im je i kćerkica Greta. 

Foto: Instagram

Inače, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene.

VEZANI ČLANCI: 

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.

VIDEO: Proba za Šokačku rapsodiju u Lisinskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije