Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledali la fiestu

Vedrana Linardić s dečkom uživala na Zrću

vedrana linardić
Foto: Mario Pavlović Mili
1/8
17.07.2015.
u 10:20

La Fiesta je definitivno potvrdila da se Zrće u produkcijskom smislu zaista približilo standardima Ibize ili Miamija

Već tradicionalno, svake srijede, NOA Beach Club ugošćuje svjetsku glazbeno - scensku senzaciju imena La Fiesta.

Ova skupina vrsnih performera, plesača i akrobata sve prisutne ostavlja bez daha, pa su tako i ove srijede partijaneri sa Zrća oduševljeno pratili zbivanja na stageu koji po scenografskim elementima nije zaostajao za najprestižnijim pozornicama Las Vegasa. U publici se nalazila i Vedrana Linardić, koja je NOU posjetila u pratnji dečka.

La Fiesta je definitivno potvrdila da se Zrće u produkcijskom smislu zaista približilo standardima Ibize ili Miamija te da se tu više nikako ne radi o pukoj plaži s nekoliko klubova u kojima trešti glazba. Na plažu navraćaju svjetski DJ teškaši, ali i ovakvi spektakularni umjetnici kao što su članovi La Fieste.

>>Kralj hrvatske mode odjenuo je kraljicu plaže u novo ruho

>>NOA je gorjela kao rijetko kada ove sezone uz dvije atraktivne plavuše

Komentara 5

DU
Deleted user
12:26 17.07.2015.

mile ti majke, koji su ovo dvoje...?!

KO
korina14
12:27 17.07.2015.

???????????

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:29 17.07.2015.

Prvo, nije "stage" nego pozornica. Drugo, za Las Vegasom zaostaje nekih 60-ak godina, otprilike koliko u Hrvatska za Amerikom. A tree, tko je sad pbogu ta Vedrana, i cime jezasluzila da Vecernji o njoj pise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije