OD IDUĆE SEZONE

Velika promjena u 'Životu na vagi'! Maja Ćustić odlazi nakon 4 godine, poznato tko će ju zamijeniti

Foto: Instagram
1/10
06.07.2023.
u 15:18

Mirna Čužić, Zagrepčanka sa stalnom adresom na jugu Hrvatske, nova je trenerica u RTL-ovom showu, gdje će se pridružiti Edi Mehmedoviću

Uskoro počinje snimanje sedme sezone 'Života na vagi', a u novoj sezoni omiljenog osim nove lokacije, kandidate čeka i nova trenerica. Nakon četiri godine show napušta trenerica Maja Ćustić. Zagrepčanka Mirna Čužić (37)  sa stalnom adresom na samom jugu Hrvatske dat će sve od sebe kako bi pomogla novim kandidatima da promijene dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima, piše RTL.hr.

- Od malih nogu sam u sportu! Trenirala sam atletiku, košarku, taekwondo i kickboxing, a mlade dane provodila na klizalištu i atletskim terenima. Puno hodam, svuda idem pješice, te planinarim. Često vozim bicikl, volim sportove na vodi - windsurfing i wakeboarding, a zimi snowboarding. Volim istraživati nove puteve, gradove i prirodu, a dubrovačko primorje i okolne planine u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori idealan su kraj za moje nezasitne sportske apetite, kazala je Maja koja je 12 godina radila u renomiranim fitness centrima a trenutačno razvija Health & Fitness studio na 230 kvadratnih metara u samom centru Župe dubrovačke.

VEZANI ČLANCI: 

- Prije svega, bila mi je čast što su baš mene odabrali za tako odgovornu ulogu promjene životnih navika ljudi koje ću tamo trenirati, ali i mnogih na malim ekranima kojima je ovaj show poticaj i motivacija da naprave iskorak nabolje u vidu zdravlja - fizičkog, a time i psihičkog. Pravi izazov zapravo tek kreće i osjećam veliku odgovornost i čast što imam priliku sudjelovati u projektu koji ima pozitivan utjecaj na cijelu Hrvatsku s obzirom na to da smo visoko na ljestvici pretilosti u Europi, kazala je trenerica koja je dobila veliku podršku obitelji i prijatelja, ali i trenera Ede. 

Foto: RTL

- Prvo što mi je rekao bilo je: 'Samo budi svoja! Možeš se pripremati, i to je dobro, ali ima puno nepredvidivih situacija, no ja sam tu za svu pomoć koju trebaš.' Tako da se jako veselim što je baš Edo moj kolega u showu. Oko njega uvijek pršti pozitiva, svemu pristupa s velikom strašću i iskrenošću i zato vjerujem da ćemo biti dobar tim. Bez obzira na to što smo suparnici u timovima, svi imamo isti cilj“, rekla je Mirna od koje kandidati mogu očekivati, kako najavljuje, vojnički dril.

„Rekla bih da sam energična - stroga po potrebi jer volim red, rad, disciplinu. Moj tim može očekivati puno znoja, pokoju suzu, no uvijek s puno zabave jer to je ono kakva uistinu jesam. Svi smo mi djeca u duši pa tako trebamo pristupati i životu. Razigrano, ali i disciplinirano ako želimo promjene, rekla je Mirna. 

VIDEO: Glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije