VESNA VUKOVIĆ

Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' hitno hospitalizirana: 'Mislila sam da ću izdahnuti'

Vesna Vuković
Foto: RTL
1/5
31.08.2024.
u 14:33

Nije mi bilo dobro, osjećala sam pritisak u plućima, mislila sam da ću izdahnuti. Bio je to nimalo lijep osjećaj, ispričala je.  Dodala je kako je sada malo bolje. "Moram otići k svojoj doktorici i nakon toga obaviti preglede srca. To je zub vremena. Ne bih to poželjela nikome", rekla je Vesna

Kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Vesna Vuković otkrila je na društvenim mrežama da je završila na hitnoj pomoći i zabrinula brojne pratitelje. Sada je za RTL.hr otkrila što se dogodilo. 

"Nije mi bilo dobro, osjećala sam pritisak u plućima, mislila sam da ću izdahnuti. Bio je to nimalo lijep osjećaj", ispričala je. 
Dodala je kako je sada malo bolje. "Moram otići k svojoj doktorici i nakon toga obaviti preglede srca. To je zub vremena. Ne bih to poželjela nikome", rekla je Vesna. 

Otkrila je i kako joj se nanizalo svašta u posljednje vrijeme. "Prije nekoliko mjeseci sam imala blagi moždani udar", ispričala je. 

Unatoč svemu trudi se ostati pozitivnog stava. "Neće grom u koprive", našalila se na svoj račun. 

Gledatelji je se itekako dobro sjećaju iz prošle, 16. sezone kada je bila na imanju tada najmlađeg farmera Ivana Detkovića (30).

Vesna i Ivan zbližili su se već na prvom zajedničkom tulumu sezone, iako je ona ljubavno pismo pisala farmeru Miji. Kad s Mijom nije uspjelo, iznenadila je Ivana na njegovoj farmi, „filmskim“ dolaskom u kanuu. Unatoč priličnoj razlici u godinama, Ivan i Vesna našli su zajednički jezik i dobro se zabavljali, a padale su čak i pusice. „U mlađem društvu se osjećam opuštenije, čak i neke razgovore mogu lakše i jednostavnije voditi nego sa starijima“, kazala je tada Vesna, no s Ivanom je sve ostalo samo na prijateljskoj razini. Sada Vesna ponovno stiže u novu sezonu, spremna za nova poznanstva i nove ljubavne iskrice.

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Vesna Vuković
1/13

Pred kamerama se, ističe, osjeća opušteno jer je iskrena i nikad ne glumi. Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece. Sebe opisuje kao iskrenu, šaljivu, komunikativnu i simpatičnu osobu, koja je mlada duhom, voli se zabavljati i upoznavati nove ljude. Slične osobine voljela bi i od budućeg partnera. Vesna se u showu pokazala kao vrlo direktna i odlučna u zavođenju, no kad je riječ o taktikama, ističe, idealan recept ne postoji:

„Vidiš kako te gleda, dođeš malo kod njega, koketiraš s njime. Nemam nikakve taktike ni strategije. Na silu ne mogu nikoga zavesti, na silu ne ide ništa“, kaže. Prema njezinu mišljenju, temelj svake dobre veze i braka su povjerenje i iskrenost. „Da budemo iskreni jedni prema drugome, a ne da si muljamo. Danas je jako teško naći iskrenu osobu s kojom bi mogao podijeliti život“, zaključuje.
Inače, Vesna stiže u 17. sezonu 'Ljubav je na selu' tražiti srodnu dušu među farmerima, a otkrila je da se čuje s farmerima i kandidatkinjama iz prošle sezone. 

VEZANI ČLANCI: 

"Ivan i ja se čujemo prijateljski. Drago mi je što sam upoznala njega i njegovu cijelu obitelj. Svaka im čast na svemu. Bila sam kod njih ovog proljeća nekoliko dana. S Brankicom se čujem, s Marijom. I farmerom Mijom povremeno. Nemam protiv nikoga ništa, ali naravno da ne možeš sa svima biti u dobrom odnosu", ispričala je Vesna. 

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Komentara 1

JU
JurekJuric
14:53 31.08.2024.

Ma bjež što da ti izdahne u krevetu...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije