SUPERTALENT

Velika trema nije zaustavila Matea na putu do ostvarenja sna

mateo ravlija
Nova TV
07.11.2009.
u 15:40

– Imao sam golemu tremu i nisam uopće očekivao da ću ući u finale – otkrio nam je talentirani 13-godišnji Riječanin koji je u polufinalu izveo pjesmu “The Power of Love”, svoje najdraže pjevačice Celine Dion.

– Mateo voli publiku i publika voli njega – komentirala je Danijela Ravlija, majka prvog finalista showa Supertalent, uspjeh svoga sina koji je u prvoj polufinalnoj večeri, usprkos ne toliko dobrim komentarima žirija, prošao dalje. Nakon što mu je pomalo razočarana Nina Badrić rekla kako svojom izvedbom u prvoj emisiji uživo nije dopro do nje, Mateu nije bilo ni na kraj pameti da bi mogao proći dalje, no gledatelji, koji od sada odlučuju o sudbini natjecatelja, očito mu nisu zamjerili što u petak nije briljirao kao što je to bilo na audicijama.

– Imao sam golemu tremu i nisam uopće očekivao da ću ući u finale – otkrio nam je talentirani 13-godišnji Riječanin koji je u polufinalu izveo pjesmu “The Power of Love”, svoje najdraže pjevačice Celine Dion. No prema riječima Mateove mame, pobjeda u oštroj konkurenciji nije bila slučajna jer svatko tko sluša i gleda njezina sina dok pjeva vidi i osjeti da on to doista voli i da u tome neizmjerno uživa. Njegov slabiji nastup u polufinalu opravdala je riječima kako je Mateo cijeli tjedan imao problema s grlom i da je pjevao pod lijekovima.

– Mateovo umijeće pjevanja nije rezultat školovanja iako ide u glazbenu školu, ali ondje uči samo sviranje violine – ističe mama polufinalista koji se počeo pripremati za finale. – Ne znam još koju ću pjesmu odabrati, a razmišljam i o tome da opet nastupim s violinom – kazao je Mateo pred kojim je novi izazov jer mu je Nina poručila kako u velikoj završnici showa očekuje da je opet rasplače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije