NIJE GA PREPOZNALA

Veliki gaf komentatorice na otvaranju Olimpijskih igara: 'Serena ima svog držača kišobrana'

Paris 2024 Olympics - Opening Ceremony
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/4
27.07.2024.
u 11:15

Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je ta razina kojoj težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe, kazala je komentatorica Eurosporta, ne prepoznajući Sereninog supruga Alexa Ohaniana

Serena Williams (42), jedna od najboljih tenisačica u povijesti, bila je jedna od sportašica koja je obilježila sinoćnje otvaranje Olimpijskih igara u Parizu. Ona je u društvu Nadie Comaneci, Carla Lewisa i Rafaela Nadala plovila Seinom noseći baklju, a na crveni tepih stigla je u pratnji supruga, suosnivača Reddita Alexa Ohaniana. No, komentatorica Eurosporta napravila je gaf, zamijenivši Sereninog supruga za nosača kišobrana. 

- Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je ta razina kojoj težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe, kazala je. 

 

Kasnije se obitelj Serene Williams, uključujući i njihovu 6-godišnju kćer Alexis Olympiju Ohanian Jr., pojavila u još jednom intervjuu s Kitom Hooverom iz ‘Access Hollywooda‘.

"Najveći investitor ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikada", komentirala je Serena.

“Više me ljudi poznaje po palačinkama koje radim nego po stvaranju Reddita, i znate što, meni je to skroz u redu”, rekao je Ohanian.
Par se upoznao u Rimu 2015., u restoranu hotela u kojem su oboje odsjeli. Uslijedila su druženja, 18 mjeseci potom zaručili su se u gradu u kojem su se upoznali, a vjenčali su se 2017. godine na bajkovitom vjenčanju u New Orleansu na koje su došle brojne poznate osobe - glazbenice Beyonce, Kelly Rowland, Ciara, Anna Wintour, Kim Kardashian, Serenina sestra, tenisačica Venus Williams, Eva Longoria…

GALERIJA: Pogledajte koje poznate osobe su upriličile otvaranje Olimpijskih igara

Paris 2024 Olympics - Opening Ceremony
1/27

- Najbolja si na svijetu, i to ne samo kao sportašica, već i kao majka i supruga. Uzbuđen sam što ćemo zajedno napisati još mnoga poglavlja naše bajke.  I sve što sam do sad uradio, sve što sam postigao u karijeri i životu za posljednje 34 godine je ništa u odnosu na ovo što radimo danas. Toliko sam sretan i zaljubljen, napisao je tada na Instagramu Ohanian. 

Serena i Alex imaju dvije kćerkice. Alexis Olympia rodila se u rujnu 2017. godine, a Adira River u kolovozu 2023. godine. 
Williams se udaljila od tenisa u rujnu 2022., gotovo godinu dana prije nego što je dobila drugo dijete.

VEZANI ČLANCI: 

U intervjuu za Byrdie u travnju 2024., Serenu su pitali što joj donosi najviše sreće u životu, a ona je odgovorila "moja djeca", priznajući:

"Ne mogu reći da trofej Wimbledona ima prednost volontiranja u školi mog djeteta. "

"Također se nadam da će moje kćeri vidjeti koliko različitih strasti imam - od tenisa do ljepote - i naučiti da mogu voditi dinamične karijere i živote u skladu sa svojim brojnim interesima", rekla je.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 5

VI
Visibaba
13:10 27.07.2024.

OI su dokaz da je nastupila idiokracija. Tko nije gledao film neka pogleda. To je slika i prilika današnjeg zapadnog društva.

Avatar Semper5
Semper5
13:13 27.07.2024.

Nije to gaf, to je nedostatak inteligencije.

AN
antimareno
20:02 27.07.2024.

E sad, je li to baš bio gaf, ili to gafom smatraju oni s manjim IQ-om od komentatorice, pitanje je sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije