LJUBAV JE NA SELU

Vesna ne krije da voli mlađe, a ljubav će opet pokušati ostvariti na selu: Na silu ne mogu nikoga zavesti

Foto: RTL
1/6
23.08.2024.
u 22:00

Gledatelji se Vesne Vuković itekako dobro sjećaju iz prošle, 16. sezone kada je bila na imanju tada najmlađeg farmera Ivana Detkovića (30).

Ljubav se ponovno vraća na selo, a 11 novih farmera pokušat će pronaći onu pravu u 17. sezoni omiljenog showa koji na RTL-u s emitiranjem kreće uskoro! Kao i svake sezone dosad, u show se vraćaju i neka poznata imena, dame koje od ljubavne potrage pred kamerama ne odustaju. Jedna od njih je i 52-godišnja Vesna Vuković iz Varaždina. Gledatelji je se itekako dobro sjećaju iz prošle, 16. sezone kada je bila na imanju tada najmlađeg farmera Ivana Detkovića (30).

Vesna i Ivan zbližili su se već na prvom zajedničkom tulumu sezone, iako je ona ljubavno pismo pisala farmeru Miji. Kad s Mijom nije uspjelo, iznenadila je Ivana na njegovoj farmi, „filmskim“ dolaskom u kanuu. Unatoč priličnoj razlici u godinama, Ivan i Vesna našli su zajednički jezik i dobro se zabavljali, a padale su čak i pusice. „U mlađem društvu se osjećam opuštenije, čak i neke razgovore mogu lakše i jednostavnije voditi nego sa starijima“, kazala je tada Vesna, no s Ivanom je sve ostalo samo na prijateljskoj razini. Sada Vesna ponovno stiže u novu sezonu, spremna za nova poznanstva i nove ljubavne iskrice.

VEZANI ČLANCI

Pred kamerama se, ističe, osjeća opušteno jer je iskrena i nikad ne glumi. Iza nje je jedan brak koji je trajao 25 godina, a ima i troje djece. Sebe opisuje kao iskrenu, šaljivu, komunikativnu i simpatičnu osobu, koja je mlada duhom, voli se zabavljati i upoznavati nove ljude. Slične osobine voljela bi i od budućeg partnera. Vesna se u showu pokazala kao vrlo direktna i odlučna u zavođenju, no kad je riječ o taktikama, ističe, idealan recept ne postoji:

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi' i ukupno imaju 2547,2 kilograma

1/14

„Vidiš kako te gleda, dođeš malo kod njega, koketiraš s njime. Nemam nikakve taktike ni strategije. Na silu ne mogu nikoga zavesti, na silu ne ide ništa“, kaže. Prema njezinu mišljenju, temelj svake dobre veze i braka su povjerenje i iskrenost. „Da budemo iskreni jedni prema drugome, a ne da si muljamo. Danas je jako teško naći iskrenu osobu s kojom bi mogao podijeliti život“, zaključuje. A kojem je farmeru ovaj put odlučila napisati svoje pismo, kako će proći prvi susreti i hoće li uspjeti pronaći onog pravog, pokazat će nova, 17. sezona omiljene 'Ljubav je na selu', uskoro na RTL-u.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:16 23.08.2024.

Emisija je spala na mentalno upitne osobe koje rtl televizija iskorištava za gledanost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije