popularna pjevačica

Vesna Pisarović bila je velika zvijezda prije 20 godina, a sada će održati dva koncerta u Zagrebu

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/19
21.01.2023.
u 13:14

Publika će popularnu glazbenicu moći uživo slušati u klubu Boogaloo u petak 27. siječnja, a zbog iznimnog interesa Vesna će na ovoj lokaciji pjevati i u subotu 28. siječnja. Uz nju za dobru atmosferu s hitovima iz 90-ih prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ Sasha Barthezz

Hitovi pjevačice Vesne Pisarović nezaobilazni su dio playlisti svih tuluma, a sada je ona najavila još jedan svoj koncert u poznatom zagrebačkom klubu. Naime, publika će popularnu glazbenicu moći uživo slušati u klubu Boogaloo u petak 27. siječnja, a zbog iznimnog interesa Vesna će na ovoj lokaciji pjevati i u subotu 28. siječnja.

Uz nju za dobru atmosferu s hitovima iz 90-ih prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ Sasha Barthezz! Ulaznice za subotnji koncert po pretprodajnoj cijeni od 15 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na dan koncerta će koštati 18 eura. Za oba koncerta će ostati nešto ulaznica za kupiti na samom ulazu u klub neposredno prije početka.

Inače, Vesna je vlasnica hitova 'Da znaš', 'Dolje na koljena', 'Da sutra umrem', a s glazbene scene se povukla u jeku svoje slave i otišla u Nizozemsku kako bi se školovala za jazz pjevačicu. Vesna je otišla u Den Haag na Kraljevski konzervatorij, a osim diplome ovog fakulteta završila je i fonetiku te hrvatsku književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Vesna se jedna godine pojavila na brucošijadi FER-a gdje je izvodila svoje stare hitove, te oduševila mnoge fanove koji je nisu zaboravili, ali ni njezin nastup na Eurosongu u Tallinnu 2002. godine gdje je pjevala pjesmu 'Sasvim sigurna'. U jednom intervjuu otkrila je što danas misli o Dori i Eurosongu. 

- Možda griješim, ali čini mi se da su se danas stvari ponešto promijenile, te da to nema istu težinu kao prije. Uz današnju “reality” televiziju, uz internet i društvene mreže koji su svugdje oko nas, Dora i Eurosong možda su bliže jednom “talent showu”, nego onoj staroj velikoj estradnoj mašineriji. U svakom slučaju, čini mi se da se kod nas taj veliki spektakl zabave, što je Eurosong postao, možda još uvijek shvaća preozbiljno - kazala nam je Vesna. Pisarović je i 2004. godine napisala pjesmu 'In the Disco' koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu te osvojila 9. mjesto. 

Glazbenica u svojoj bogatoj karijeri ima osam studijskih albuma, od kojih je na najaktualniji “Petit Standard” iz 2019. godine. Tri godine ranije za njemačku diskografsku kuću Jazzwerkstatt objavila je album jazz obrada starih jugoslavenskih hitova 50-ih i 60-ih pod nazivom “The Great Yugoslav Songbook” (“Naša velika pjesmarica”), a koji je kasnije imao i nominaciju za Porina u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe.

Dodajmo i da je Vesna prošle godine održala trijumfalni koncert u rasprodanom Domu sportova koji najbolje svjedoči o njenoj popularnosti, a ovaj u Boogaloou će joj biti prvi solo klupski koncerti u Zagrebu s pop pjesmama.

VIDEO Otkriveno je kako je Shakira shvatila da ju Pique vara: Raskrinkala ga je prazna staklenka džema

 

Ključne riječi

Komentara 4

HI
Hrvat iz Prigorja
13:44 21.01.2023.

Snajka od Milorada

KR
kritiko
15:51 21.01.2023.

trebali bi mi jako puno platiti da idem na njezin koncert,čak ni onda ne bi išao

KR
kritiko
15:52 21.01.2023.

totalno antipatična baba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije