Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSPJEDNUTA JE TIME

Victoria Beckham na Instagramu promovirala svoj proizvod i otkrila: David me nikada nije vidio bez ovoga

Foto: Instagram
1/7
27.06.2024.
u 18:11

Nedavno je svom suprugu uputila emotivnu čestitku za njegov 49. rođendan.  - Sretan rođendan Davide. Volim što starimo zajedno! Nisi daleko iza mene - napisala je nedavno Davidu

Dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls Victoria Beckham na Instagramu je promovirala svoj novi proizvod iz kozmetičke linije Victoria Beckham Beauty.  - Potpuno sam opsjednuta obrvama, zbog čega apsolutno volim svoju Victoria BeckhamBeauty Baby Blade olovku za obrve. Volim iscrtavati obrve koristeći srednje i tamne nijanse. Zatim završavam izgled svojim novim FeatherFix gelom za obrve koji je savršen i dugotrajan - napisala je u opisu uz video u kojem je pokazala kako koristi svoj proizvod. U videu je rekla kako je opsjednuta obrvama i priznala je jednu stvar.

- Ničije obrve nisu iste. Zapamtite svi, one su sestre, a ne blizanke - ne dopustite da vam savršenstvo stane na put. Čak me ni moj vlastiti suprug nikad nije vidio a da mi obrve nisu bile uređene - rekla je Victoria. Nedavno je svom suprugu uputila emotivnu čestitku za njegov 49. rođendan.  - Sretan rođendan Davide. Volim što starimo zajedno! Nisi daleko iza mene!!!! Ti si naše sve!!!! Najbolji tata i muž svi te toliko volimo - poručila je suprugu i usput označila njihovo četvero djece.

VEZANI ČLANCI

Ranije ove godine izašao je Netflixov dokumentarac o njegovom životu i uspjehu te su obožavatelji dobili priliku još bolje upoznati nogometnu zvijezdu. - Tako dobro čistim no nisam siguran da to moja žena toliko cijeni. Kada svi legnu u krevet, ja tada hodam uokolo, čistim svijeće, stavljam svjetla na pravu postavku, pazim da je posvuda uredno. Mrzim kad siđem ujutro a tamo još uvijek stoje šalice, tanjuri... Zamorno je ponekad obilaziti svaku pojedinu svijeću i čistiti je - otkrio je 49-godišnjak.

U Netflixovom dokumentarcu David Beckham i njegova supruga Victoria prvi put su pričali o njegovoj aferi s Rebeccom Loos za koju je javnost saznala 2004. godine. Nisu imenom spominjali Davidovu ljubavnicu, ali svi su znali o kome se radi. Bivši nogometaš rekao je kako mu je to bio najteži period te ni sam ne zna kako su on i supruga uspjeli prebroditi tu krizu.

 

1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije