Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Prekinuo par iz 'Gospodina Savršenog'? Hana i Goran obrisali sve zajedničke fotografije

Foto: Instagram
1/11
27.06.2024.
u 13:43

Goran je na Storyju na Instagramu objavio znakovitu poruku koja je još više pobudila sumnje u prekid.  "Izazivam te da ideš novim putem u životu", napisao je te dodao oznaku "slijedi svoje srce". Hana je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju uz oznaku "slijedi svoj mozak", dok svira pjesma srpske pjevačice Ane Nikolić "Bilo je lepo".

Hana Rodić (25) i Goran Jurenec (42), par koji se upoznao na snimanju showa "Gospodin Savršeni", sa svojih su profila na Instagramu uklonili sve zajedničke fotografije, pa su mnogi korisnici društvenih mreža počeli komentirati kako više nisu u vezi. 

Goran je na Storyju na Instagramu objavio znakovitu poruku koja je još više pobudila sumnje u prekid.  "Izazivam te da ideš novim putem u životu", napisao je te dodao oznaku "slijedi svoje srce". 

Foto: Instagram

Hana je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju uz oznaku "slijedi svoj mozak", dok svira pjesma srpske pjevačice Ane Nikolić "Bilo je lepo".

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jurenec je u showu prvo izabrao Ivu Runjanin, no nakon showa stupio je u vezu s Hanom Rodić. Prvi put su prekinuli u ožujku 2021., nakon tri godine ljubavi. 

Nakon toga je Goran obznanio da ponovno ljubi svoju bivšu Claudiju, no ta je veza opstala tri mjeseca. 

"Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9. 6. 2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala", napisao je prvi hrvatski Gospodin Savršeni na svom Instagram profilu. Zatim se ponovno vratio Hani, a na društvenim mrežama objavio je i kako je imao problema s Claudijom.

1/12

"Toliko toga se dogodilo da sam na kraju morao otići na policiju. Već sam dovoljno rekao za javnost. Ona zna da ne želim ponoviti istu grešku dva puta i da se izjašnjavam na društvenim mrežama pa sada piše svašta jer se osjeća sigurno, ali vidjet ćemo rasplet cijele ove priče! Tko se zadnji smije, najslađe se smije! Ovo sve traje jako jako dugo, Hana mi je pričala za uznemiravanja i svađali smo se oko toga jer joj nisam vjerovao dok se sam nisam uvjerio."

VEZANI ČLANCI: 

Bivši "Savršeni" pratiteljima je zatim objasnio da su se on i Hana slučajno pomirili i da je bivšu djevojku Claudiju zamolio da obriše sve fotografije s njim još prije četiri mjeseca, što ona nije napravila. 

"Goran i ja se slažemo bolje nego ikada. Naučili smo iz naših grešaka i nastojimo biti što bolji jedno prema drugom. Ljudi ponekad moraju izgubiti nešto da bi shvatili što su imali", kazala je tada Hana. No, sudeći po društvenim mrežama, čini se da ponovno više nisu zajedno. 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčeva robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

ZZ
Zo-ZG
19:01 27.06.2024.

Plastic is fantastic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije