NOVO PRIJATELJSTVO

Victoria Beckham pruža veliku podršku princezi od Walesa u ovim teškim trenucima za nju

Foto: Reuters
1/11
09.08.2024.
u 16:44

Victoria je stvarno bila zabrinuta za Kate i zajedno s Davidom poslali su joj puno poruka podrške. Victoria je htjela za Kate napraviti i posebnu gestu, otkrio je izvor blizak obitelji Beckham

Dizajnerica Victoria Beckham i njezin suprug, bivši nogometaš David Beckham već su godinama u odličnim odnosima s članovima britanske kraljevske obitelji i zato Victoria posljednjih mjeseci intenzivnije komunicira s Kate Middleton, kojoj joj početkom ove godine dijagnosticiran rak te je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji. 

- Victoria je stvarno bila zabrinuta za Kate i zajedno s Davidom poslali su joj puno poruka podrške. Victoria je htjela za Kate napraviti i posebnu gestu pa je princezi od Walesa pripremila poseban paket svojih najdražih proizvoda - rekao je izvor blizak Beckhamima. Victoria i Kate nisu bliske prijateljice, ali princeza je u nekoliko prigoda nosila njezine kreacije. Kate je u siječnju 2023. nosila ​​pletenu haljinu iz kolekcije Victorije Beckham, a na finalu Wimbledona prošle godine je nosila sunčane naočale ove dizajnerice i bivše pjevačice grupe Spice Girls.

VEZANI ČLANCI:

- Iako su dosta različite, Victoria se može poistovjetiti s velikim pritiskom javnosti pod kojim se Kate nalazi posljednjih mjeseci. Victoria je zato odlučna u namjeri da joj pomogne i stvori prijateljski odnos s princezom. Želja joj je stilizirati odjevne kombinacije princeze od Walesa - ispričao je izvor.

Victoria i David bili su bliski s princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle te su bili i uzvanici na njihovom vjenčanju 2018. godine i Meghan je često nosila kreacije s potpisom Victorijine modne kuće. To prijateljstvo je na kraju puklo jer je Meghan bila uvjerena kako Beckhami medijima plasiraju određene informacije iz njezinog privatnog života. Iako su Beckhami to negirali, Meghan i Harry su prekinuli kontakt s njima.

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36
 

- Ta situacija je zapravo išla na ruku Beckhamima jer su tako potvrdili svoju odanost kraljevskoj obitelji te su dali do znanja kako ne podržavaju postupke koje su Meghan i Harry imali prema određenim članovima obitelji i nisu vjerovali u optužbe koje su iznosili protiv kraljevske obitelji - izjavio je izvor. 

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Odjenuo ružičasto odijelo, mlada zablistala u vjenčanici uskog kroja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije