Moda

Victoria Beckham: Za reviju sam dušu ispustila

Beckham (1)
Foto: Pixsell
1/5
11.09.2012.
u 11:00

Cipele za njezine modele dizajnirao je Manolo Blahnik, a kape miljenik kraljevske obitelji Stephan Jones

Ozbiljna je stvar kad Manolo Blahnik, kojega u svijetu mode smatraju pravim božanstvom, hvali Victoriju Beckham!

Savršena ramena

Neprijeporni kralj cipela (poznat i prije serije “Seks i grad” u kojoj se stalno govori o njemu) upravo je to učinio nakon što je Victoria Beckham predstavila svoju kolekciju za ljeto 2013. na New York Fashion Weeku! Za nju je čak radio i cipele. I otkrio nam ono što već znamo iako o tome nije puno pisano: Victoria je uporna, sve drži pod kontrolom i radi na svojim kolekcijama, a ne daje im samo svoje slavno ime! Novinarima se požalila kako je dušu ispustila dok kroj ramena na jaknama nije bio savršen!

Riječ je o jaknicama koje dopunjuju minimalistički koncipiranu kolekciju u crnoj, bijeloj i manjim dijelom narančasto-crvenim elementima. U casual “sekciji” su široke hlače, majice i šeširi-kape slavnog Stephena Jonesa (koji pokriva glave britanskoj kraljevskoj obitelji). No mnogo je upečatljiviji pravi pret-a-porter dio kolekcije, s finim, savršeno krojenim i konstruiranim suknjama i jaknama.

Opravdala modnog Oscara

Suknje su “lisnate”, slojevito krojene, a poentirane su mekim prozirnim širokim rubom koji nije ravne površine, nije krut. Dovoljna je “krutost” jakni.

Kritičari kažu da je Victorija krenula za imidžem američkih školarki. Ako i jest, dala je tek odsjaj njihova imidža u “odraslom izdanju”. Zato i jest moguće da modeli s takvom inspiracijom budu elegantni... Ozbiljnu je modnu publiku iznenadilo kad je Victorija bila nominirana za British Fashion Awards 2011., koju zovu modnim Oscarom. Činilo im se to bez pokrića kao i nominacija Nobelove nagrade za mir mladom i nepoznatom Baracku Obami. No Victoria je opravdala to imenovanje i nagradu koju je dobila. Na reviji u newyorškom Lincoln Centru Yorku u glamuroznom su je prvom redu, osim supruga Davida, pratile Anna Wintour, Anna Dello Russo, Marija Šarapova i druge poznate face.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije