dogovorile su se

Victoria ipak pristala nastupati: 'Spajsice' pjevaju na Olimpijadi

spice
Pixsell
20.07.2012.
u 19:30

"Spajsice" će otpjevati dvije pjesme, od kojih će jedna biti "Wannabe", njihov prvi hit iz 1996. godine. – Ne znam što će biti s povratničkom turnejom, ali presretna sam što sam opet s curama – rekla je Victorija

Nakon četiri godine Spice Girls okupljaju se zbog nastupa na Olimpijadi. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm i Victoria Beckham pjevat će na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Victoria Beckham predomislila se i pristala pjevati. "Spajsice" će otpjevati dvije pjesme, od kojih će jedna biti "Wannabe", njihov prvi hit iz 1996. godine.

– Ne znam što će biti s povratničkom turnejom, ali presretna sam što sam opet s curama – rekla je Victorija. Najavile su i rad na mjuziklu "Viva Forever" inspiriran njihovim hitovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije