UŽIVAJU NA ODMORU

VIDEO Baby Lasagna i njegova zaručnica u bazenu nasmijali fanove: 'Ono kad si spreman biti beba'

Zagreb: Poznati dolaze na dodjelu glazbene nagrade Porin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/24
09.08.2024.
u 19:00

Nakon fotografiranja na plaži, Marko i Elizabeta odlučili su okrijepu potražiti u bazenu i tim povodom s pratiteljima podijelili kako izgleda njihovo zajedničko opuštanje.

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, Marko Purišić (29) najpoznatiji pod umjetničkim pseudonimom Baby Lasagna, uoči velikog koncerta na zadarskom Forumu u sklopu njegove velike turneje odmara se u svojoj Istri, a društvo mu pravi zaručnica Elizabeta Ružić. Ovaj 29-godišnji Umažanin često se javlja na društvenim mrežama na kojima ga prati preko 400 tisuća ljudi. Sada su on i Elizabeta nasmijali obožavatelje objavom iz bazena.

-  Ono kad cijeli dan glumiš velikog dečka pa si sad spreman biti mala beba - stoji uz prizor Marka koji opušteno pluta u naručju svoje drage. Pritom je u opisu objave napisao: - Pokazala je svoje pravo lice u posljednjoj sekundi videa - referirajući se na trenutak u kojem ga se Elizabeta šaljivo priprema ugristi. Ugođaj videozapisu daje opuštajuća melodija, a možete ga pogledati na poveznici ispod.

Ovaj komični trenutak nasmijao je pratitelje popularnog domaćeg glazbenika: - "Sjajna umjetnička rutina plivanja", "Baby Lasagna pluta na vodi dok ga njegova zaručnica ne pojede", "Ona je samo željela griz lazanje", "Super, uživajte vas dvoje", "Elizabeta izgleda kao princ koji u naručju drži princezu", "Ovako se odgaja vlastito dijete" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Purišić se prije nekoliko dana javio iz Istre i pokazao kako uživa na kupanju. Marko je bio na plaži sa zaručnicom Elizabetom Ružić, te su snimili nekoliko fotografija. "Otišli smo na plažu", napisao je pjevač u opis objave.

Obožavatelji su se potom u komentarima šalili i ispitivali Marka jesu li napokon stigli otići na plažu nakon što je nedavno objavio video iz ružičastog bazenčića na napuhavanje. "Ne kupate se više u bazenčiću u vrtu?" glasio je jedan od komentara. "Prekrasan ste par. Uživajte, zaslužili ste odmor", pisali su drugi.

GALERIJA: Baby Lasagna za prvu postaju svjetske turneje odabrao ovaj dalmatinski grad

Zagreb: Poznati dolaze na dodjelu glazbene nagrade Porin
1/20

Inače, Ružić je izrazito talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za "Rim Tim Tagi Dim" koji je zasjeo na vrh liste najgledanijih glazbenih videa u Hrvatskoj, pa i regiji. Njihova ljubavna priča definitivno je suvremena bajka.

- Marko i ja se znamo više od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: "Vidi, koji zgodan lik." Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća – ispričala je jednom prilikom.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije