Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se Eurosong

VIDEO Baby Lasagna otpjevao pjesmu na gitari: Poslušajte kako zvuči ova verzija pjesme

Foto: Antonio Tatar
1/30
03.03.2024.
u 17:00

Baby Lasagna prvi je favorit na kladionicama Eurosonga, a pokazao je na društvenoj mreži kako zvuči njegova pjesma u akustičnoj verziji.

Od prošlog četvrtka Marko Purišić, popularni Baby Lasagna, službeno je prvi na eurovizijskim kladionicama, nakon pobjede prošlog vikenda na hrvatskom natjecanju Dora. Baby Lasagna osvojio je hrvatsku, ali i europsku publiku sa svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Strani mediji ne prestaju pisati o njemu, a većina dodaje i da bi stvarno mogao odnijeti pobjedu u Švedskoj. A i postotak za pobjedu mu je porastao od četvrtka kada su prvo mjesto dijelili on i Alyona Alyona i Jerry Heil koji predstavljaju Ukrajinu s pjesmom "Teresa & Maria".

Marko je na svom TikTok profilu podijelio kako njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" zvuči u drugoj verziji, onoj akustičnoj, a video je prikupio skoro 200 tisuća pregleda, a i mnoge komentare vjernih obožavatelja. 

 

@the_baby_lasagna_ Kako vam se sviđa ova verzija pjesme “Rim Tim Tagi Dim”?🤘🎸p.s.s meni se jako sviđa 😂🤣 Meow! #babylasagna #rimtimtagidim #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #dora2024 #esc #eurovision #eurovision2024 #croatia #tiktok ♬ original sound - Baby Lasagna

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, Baby Lasagna sada je samostalno na prvom mjestu sa šansom za pobjedu od 16 posto, dok je prije koji dan ta šansa iznosila 14 posto. Ukrajina sada ima pak 15 posto šanse, a i ona je imala 14. Nakon što se popeo na prvo mjesto u četvrtak, oglasio se na Instagramu. - Nešto ludo se dogodilo upravo, mislim da još niti ne shvaćam što se upravo događa. Hrvatska je preuzela vodstvo na Euroviziji, prema kladionicama. Što?! - poručio je Marko.

 

1/17

 

Ako se prisjetimo, Lasagna je došao kao zamjena na Doru nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja, a nakon objave pjesme zaludio je obožavatelje ovog glazbenog natjecanja. Nedugo nakon toga postao je favorit ovogodišnje Dore te je Hrvatska skočila na eurovizijskim kladionicama. Nakon objave pjesama 9. siječnja koje su se natjecale na Dori, Hrvatska je bila 32. na kladionicama i skočila je na 27. mjesto.

Službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je pobjednički nastup Baby Lasagne u finalu Dore i u nekoliko sati prikupio je više od 100 tisuća pregleda te je trenutno osmi u trendingu na toj platformi. Fanovi prestižnog natjecanja izrazili su oduševljenje u komentarima: - "Hvala ti, Zsa Zsa, spasila si Hrvatsku", "Savršena priča o autsajderu", "Baby Lasagna će Malmo pretvoriti u MEOWmo" - dio je komentara ispod videa.

 

VIDEO: Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije