Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv trik

VIDEO Ella Dvornik pokazala kako je uspjela sakriti gaćice na crvenom tepihu: 'Tradicija se nastavlja'

Zagreb: Brojni poznati dolaze na 10. Stoy Hall of Fame u Mozaik Event Centar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/11
07.06.2023.
u 09:43

Njezina haljina sprijeda je bila potpuno zatvorena, čak je prekrila i dio lica, dok je sa stražnje strane bila potpuno otvorena

Influencerica Ella Dvornik (32) sinoć je bila jedna od uzvanica na jubilarnom 10. Story Hall of Fame-u u Mozaik Event Centru u Zagrebu. Ella je na događaj stigla u zanimljivoj kreaciji s potpisom dizajnerice Kristine Burje i njezinog brenda Krie Design i to u najodvažnijem izdanju dosad. Njezina haljina sprijeda je bila potpuno zatvorena, čak je prekrila i dio lica, dok je sa stražnje strane bila potpuno otvorena. Elli su se tako vidjela cijela gola leđa, velika tetovaža, ali i dio stražnjice. U hrabrom outfitu izazvala je veliku pozornost, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila trik pomoću kojeg je uspjela sakriti gaćice ispod haljine s dubokim prorezom. 

- Tradicija se nastavlja. Ovaj put gaće skrivamo na leđima 😂 Za ovaj trik vam trebaju ili dvije ziherice ili konac i igla. Poprilično je brz - napisala je Ella u opisu snimke koja je oduševila, ali i nasmijala njezine mnogobrojne pratitelje. 

"Ellu za predsjednicu! Nema problema za koje nema rješenje😂", komentirala je influencerica Jelena Perić ispod videa. "Odlična ideja", "Ti si carica", pisali su joj pratitelji. Jedna od pratiteljica Elli je poručila da joj je lakše onda 'ne obući gaćice'. Ubrzo se javila i sama Ella. "Ako voliš hodati bez gaća onda da", kratko je uzvratila Ella. 

Inače, na dodjelu nagrada Story Hall of Fame stigle su brojne poznate osobe iz javnog života iz Hrvatske, ali i regije. Najdužim crvenim tepihom prošetale su brojne zvijezde u svojim raskošnim kreacijama, a osim Elle pažnju najviše pogleda ukrala je influencerica Ivana Mišković. Ivana je stigla u plavoj haljini dizajnerice Ivane Jurić na koji je dodala neobičan detalj koji je izgledao poput golog trbuha. Ivana je na party stigla u društvu dugogodišnjeg dečka, vlasnika modnog brenda Chypka, Tadije Glasnovića Zelke. 

06.06.2023., Zagreb - Dolazak uzvanika na 10. Story Hall of Fame koji se odrzava u Mazaik Event Centru. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U raskošnim kreacijama stigli su i Lana Klingor Mihić, Renata Sopek, Danijela Gračan i njezina kći Ema, Mia Begović i brojni drugi... Galeriju raskošnih kreacija pogledajte OVDJE.

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Ključne riječi

Komentara 4

PL
plavi99
09:54 07.06.2023.

A ja mislio da je fašnik.

LO
Lokislav
02:20 08.06.2023.

“sprijeda je bila potpuno zatvorena, čak je prekrila i dio lica, dok je sa stražnje strane bila potpuno otvorena” Dok se nisam dobro udala, samo su mi stavili škarnicl na glavu.

SK
skupiduša
15:11 07.06.2023.

Što tu ima zanimljivo? Vulgarno, nema se čime ponositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije