Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

VIDEO Emilija Kokić i Morana Zibar o Baby Lasagni: Žiri je konzervativan, ali Marko je raspametio Europu

08.05.2024.
u 12:02

Prokomentirale su sjajan nastup našeg Marka Purišića, šanse za pobjedu u Švedskoj, ali i međunarodnu karijeru. Emilija se prisjetila kako su oni kao pravi outsideri u Švicarskoj također bili zatečeni hypeom koji ih je dočekao.

U studiju Večernjeg lista gostovale su eurovizijska pobjednica Emilija Kokić, koja je s grupom Riva 1989. godine pobijedila te lovkinja Morana Zibar, koja je velika poznavateljica i obožavateljica ovog natjecanja. Prokomentirale su sjajan nastup našeg Marka Purišića, šanse za pobjedu u Švedskoj, ali i međunarodnu karijeru. Emilija se prisjetila kako su oni kao pravi outsideri u Švicarskoj također bili zatečeni hypeom koji ih je dočekao. Ne oslanjaju se previše na kladionice, ali svakako smatraju da će se Baby Lasagna visoko plasirati.

O čemu smo sve razgovarali pogledajte u videu:

 

Komentara 2

JB
jbunn
13:01 08.05.2024.

Điri je konzervativan? Hrpa pe.era i trandži ocjenjuju trash. Molim!?

GL
Glagoljica
20:56 08.05.2024.

Emilija je inteligentna intektualka.Steta sto nije cesce u medijima, sto se povukla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije