Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna voditeljica

VIDEO Pogledajte Nikolinu Pišek kako pleše na partyju! Razbacala se na sve strane

Foto: Večernji list
1/21
08.03.2024.
u 10:58

Čitatelj Večernjeg lista sinoć je snimio Nikolinu Pišek kako se dobro zabavlja u zanimljivom društvu i pleše na veliki hit Severine Vučković.

Domaća voditeljica Nikolina Pišek sinoć je bila jedna od zvijezda večeri na događaju na zagrebačkom Velesajmu. Najavila je nastup popularne pjevačice Severine Vučković, a nakon toga je sišla s bine i cijelu se večer zabavljala s društvom. Zgodna Nikolina posebno se rasplesala na pjesmu Severine Vučković "Dobrodošao u klub", a do sitnih jutarnjih sati uživala je vidno dobro raspoložena. Veliku pozornost ukrala je njezina natapirana frizura i glam šminka, ali i haljina koju je odjenula. Čitatelj Večernjeg lista snimio je voditeljicu kako pleše na spomenutu pjesmu, a ona se nije obazirala na poglede ostalih gostiju ovog partyja. 

 

VIDEO: Nikolina Pišek uživala i plesala na partyju 

 

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Severina Vučković sinoć je nastupila na zagrebačkom Velesajmu pred brojnom publikom koja se okupila na eventu ''Fashion&Friends''. Voditeljica Nikolina Pišek najavila je zvijezdu, a gotovo sat i pol vremena zabavljala je publiku, s njima plesala i pjevala uglas. Čak je na pozornicu pozvala i kolege Damira Kedžu, Lu Jakelić i Niku Turković, a zvijezda koja je najviše iznenadila publiku jest srpski reper Nucci koji je nedavno i snimio pjesmu sa splitskom pjevačicom Severinom. 

Podsjetimo, atraktivna Nikolina Pišek na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, a tako je nedavno privukla veliku pozornost medija kad je objavila fotografiju na kojoj pozira gola prekrivena dekom. Na račun svog izgleda često dobiva komplimente, a tako je bilo i taj put. Inače, prošlo je godinu i pol od smrti njezina supruga Vidoja Ristovića, beogradskog povjesničara umjetnina s kojima je Nikolina bila u braku gotovo deset godina. Zajedno su dobili kći Unu, a poznato je i da se nakon njegove smrti Nikolina susrela s mnogim neugodnim situacijama i javnim prepucavanjem s Vidojevim ocem, poznatijim kao Miša Grof. Protiv snahe u više navrata izgovorio je razne i šokantne uvrede, na koje nitko nije ostao imun. 

 

1/28

 

VEZANI ČLANCI: 

 

– Ne znam bismo li se razveli. Ja sam zapravo zagovornik nečega što ovdje nisam poštovala, a to je neko sagledavanje faze veze gdje se morate dobro upoznati prije braka i iznijeti svoje stavove. Mi smo živjeli na dvije adrese, ja sam inače bila na privremenom radu u Beogradu kada smo se upoznali tako da nije bilo vremena za taj eksperiment. Bila sam vjerna, a nisam pretpostavljala da je on nevjeran. Po obdukcijskom nalazu bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu. Zaboravila sam kako se ona zove, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim. Moj svekar to je prezentirao kao masažu – kazala je za domaće medije lijepa voditeljica koja osim kćeri Une ima i kći Hanu Cigoj, koju je voditeljica dobila s bivšim dečkom i novinarom Markom Cigojem. 

Ključne riječi

Komentara 18

T8
Tomo-81
12:24 08.03.2024.

Hahahaha atraktivna????? Daj te ljudi nesto mladje ovoj prezime sve govori!!!

ŠS
Štap sa glavom
13:16 08.03.2024.

Sretna udovica.

ME
MediciKM
11:27 08.03.2024.

Pade Hrvatska bez ijednog ispaljenog metka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije