Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dick Van Dyke

VIDEO Ispod maske gnoma u 'Masked Singeru' bio je 97-godišnji glumac, iznenadio je žiri i publiku

Foto: Profimedia
1/3
16.02.2023.
u 18:00

U prvoj epizodi devete sezone otkriveno je da je on bio pod maskom gnoma, a publika i žiri bili su potpuno oduševljeni. članica žirija, pjevačica Nicole Scherzinger bila je u suzama kada je konačno vidjela nasmiješeno lice ovog glumca koji je tijekom svog života dobio nagrade Tony, Emmy i Grammy

Američki glumac Dick Van Dyke (97), najpoznatiji po ulozi u filmu 'Mary Poppins' dokazao je da su godine smo broj kada je otkriveno da je upravo on bio ispod maske u američkoj verziji showa 'Masked singer'.

U prvoj epizodi devete sezone otkriveno je da je on bio pod maskom gnoma, a publika i žiri bili su potpuno oduševljeni. članica žirija, pjevačica Nicole Scherzinger bila je u suzama kada je konačno vidjela nasmiješeno lice ovog glumca koji je tijekom svog života dobio nagrade Tony, Emmy i Grammy

Dick je pjevao hit Franka Sinatre 'When You're Smiling', a publici je kazao kako je ispod maske bilo užasno mračno. 

 

- Ništa nisam vidio - kazao je, no da mu to uopće nije smetalo vidjelo se na njegovom licu koje je krasio širok osmijeh. 

 

 

Scherzinger nije mogla sakriti oduševljenje. 

- Tako Vas volim. Cijeli svijet Vas voli. Prava je čast što ste ovdje u našem showu. Ne mogu uopće vjerovati da ste tu. Pokušavam biti cool. Prekrasni ste, jako ste zgodni - rekla je. 

Član žirija Ken Jeong (Mamurluk) rekao je kako ga je baš Van Dyke inspirirao da se počne baviti komedijom.

Nakon showa Van Dyke kazao je za američke medije da je bio siguran kako nitko neće pogoditi da je baš on pod maskom i da publika sigurno neće moći pojmiti da je na pozornici netko tko će ove godine navršiti 98 godina. 

- Mislim da je ovo najluđa stvar koju sam ikada napravio. Baš je bilo ludo iskustvo. Imo sam dvije rupice na kostimu kroz koje sam mogao gledati publiku i zbilja je dobro da nisam klaustrofobičan - zaključio je. 

Podsjetimo, uskoro počinje druga sezona i hrvatske verzije ovog showa na RTL-u. 

'Masked Singer' emitirat će se uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj, a s panelom detektiva aktivno će u razotkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji koji će glasovanjem odlučivati o sudbini svoje omiljene maske. Panel detektiva u 'Masked Singeru' čine fantastični Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar, a u jednom od najvećih studija u Hrvatskoj u tijeku su intenzivne pripreme za raspletanje najvećeg televizijskog misterija sezone.

Gledatelji i panel detektiva upoznat će se s 12 maski tijekom showa uživo. Ispod maski su poznate osobe koje pred publikom i panelom detektiva pričaju izmijenjenim glasom, a kroz njihove pjevačke izvedbe i tragove prepoznavanja panel detektiva trebao bi što prije pokušati razotkriti tko to tamo pjeva! Dvanaest izvođača, koliko ih je u showu, nastupit će u pjevačkim dvobojima tijekom dvije prve emisije. Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske s najmanje glasova publike, a potom će dobiti mogućnost u duelu otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja bude imala najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show. O tijeku emisije tako će odlučivati gledatelji koji će tijekom showa uživo moći glasovanjem odlučiti o ostanku omiljene maske.

VIDEO Antonija Blaće: Problem nastaje kad ljudi zbog nemanja djece omalovaže sve drugo što ste napravili

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije