na instagramu

VIDEO Očito je od koga je naslijedila ljepotu! Izabel Kovačić pokazala svoju mamu koju ne vidimo često

Foto: Instagram
1/14
07.09.2024.
u 09:33

Izabel je na društvenim mrežama podijelila snimku na kojoj je i njezina majka Jurka Andrijanić koju rijetko pokazuje. Snimka u kojoj se Jurka nalazi vezana je uz novu kolekciju Izabelinog brenda, a ona sjedi na kauču i djeci čita priču. Mnogi su mogli vrlo brzo primijetiti koliko Izabel sliči mami.

Suprugu hrvatskog nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić javnost poznaje po tome što je uspješna poduzetnica, ali i tome što slovi kao jedna od najljepših WAGS-ica. Izabel svojom ljepotom očarava te je zato često tema medija, a ovoga puta je otkrila od koga ju je naslijedila. Naime, Izabel je na društvenim mrežama podijelila snimku na kojoj je i njezina majka Jurka Andrijanić koju rijetko pokazuje. Snimka u kojoj se Jurka nalazi vezana je uz novu kolekciju Izabelinog brenda, a ona sjedi na kauču i djeci čita priču. Mnogi su mogli vrlo brzo primijetiti koliko Izabel sliči mami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lunilou official (@lunilou)

Inače, Jurka je posljednji put snimljena u javnosti na vjenčanju kćeri i poznatog nogometaša 2017. godine. Vjenčanje je održano u Sesvetskim Selima, gdje se par i upoznao kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Na proslavi bile su i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao.

Izabel slovi i kao jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa - savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

GALERIJA  Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

1/14

Jurka će uskoro postati ponovno baka. Naime, Izabel i naš vatreni već imaju zajedno jedno dijete. Radi se o sinu Ivanu, a prvo dijete paru je stiglo u listopadu 2020. godine. Nešto prije Eura ove godine Izabel je objavila prekrasne vijesti te otkrila da očekuju prinovu. Ova WAGS-ica intervjuu daje  rijetko, a u jednom, koji je dala nedavno, progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav. 

"Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - otkrila je Izabel tada.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
15:14 07.09.2024.

Super dizajnirana odjeća. I Armani bi se posramio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije