Teški dani princeze od Walesa

VIDEO Kate Middleton zaplakala na Wimbledonu! Isplivala uznemirujuća snimka, fanovi zabrinuti

Foto: Reuters
1/23
20.07.2024.
u 11:49

Kate Middleton, prema tvrdnjama njezinih obožavatelja, zaplakala je na Wimbledon ispod crnih sunčanih naočala. U nastavku pogledajte i video

Princeza od Walesa Kate Middleton došla je na finale Wimbledona, a što je ujedno bio i njezin drugi izlazak u javnost otkako je svijetu obznanila da boluje od karcinoma... Na društvenim mrežama proširio se video s teniskog turnira na kojem izgleda kao da princeza plače. - Princeza Kate Middleton plače - napisali su na video Kate Middleton s crnim oversized sunčanim naočalama. 

"Ovo je tako tužno za gledati", "Sigurno joj nije lako, prolazi kroz težak period", "Preplavile su je emocije zbog tolike podrška javnosti", "Bog je blagoslovio", "Volimo te Kate", "Zašto plače?", "Jako mi je žao zbog Kate", neki su od brojnih komentara tužnih Kateinih obožavatelja.

Kate je na Wimbledon došla s kćeri princezom Charlotte i sestrom Pippom Middleton, te je uručila trofeje pobjedniku Carlosu Alcarazu i drugoplasiranom Novaku Đokoviću.

 

@katee.middelton #katemiddleton #princesskate #tennis #wimbledon #foryou #cancer #tiktok ♬ original sound - edited audios

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Podsjetimo, princeza je krajem ožujka putem video zapisa objavila da je na preventivnoj kemoterapiji jer se liječi od raka, a prije toga je bila na operaciji abdomena. Od Božića prošle godine Kate nije imala nijedan službeni angažman, no 15. lipnja prvi se put nakon operacije i liječenja pojavila u javnosti u povodu rođendanske parade za svojega svekra, kralja Charlesa.

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar istovari
istovari
13:19 20.07.2024.

Odite na odjel za tumore u svakoj bolnici i eto vam materijala za vijesti bez kraja i konca.

Avatar film
film
12:33 20.07.2024.

i ja sam shrvan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije