Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJSKI PREDSTAVNIK

VIDEO Korisnici doma za starije zaplesali na 'Rim Tim Tagi Dim' i pružili podršku Baby Lasagni

Foto: Screenshot
1/22
27.04.2024.
u 14:21

Na Facebooku je osvanula snimka iz zagrebačkog Doma za starije osobe Sveti Josip na kojoj se mogu vidjeti djelatnici i korisnici doma kako plešu na pjesmu Baby Lasagne. Uz ritam "Rim Tim Tagi Dima" plesalo se u nekoliko prostorija doma te nekoliko desetaka osoba.

Predstavnik Hrvatske na Euroviziji Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28), već se nalazi u švedskom Malmöu i priprema za nastup na ovom glazbenom natjecanju, a podrška mu nastavlja dolaziti. Naime, Marko je širu javnost osvojio svojom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a upravo na ovu pjesmu mnogi su zaplesali diljem Hrvatske i pružili mu podršku. U videu koji je nedavno objavljen možemo vidjeti da se ovaj popularni ples plesao diljem Lijepe naše, a sada je osvanula i jedna posebna snimka. Naime, na Facebooku je osvanula snimka iz zagrebačkog Doma za starije osobe Sveti Josip na kojoj se mogu vidjeti djelatnici i korisnici doma kako plešu na pjesmu Baby Lasagne. Uz ritam "Rim Tim Tagi Dima" plesalo se u nekoliko prostorija doma te nekoliko desetaka osoba.

- Podrška Baby Lasagni za nastup na Euroviziji dolazi od korisnika i djelatnika Doma, a posebno od naše tri mace: Lili, Mikija i Mice. Rim tim tagi dim!- poručili su uz video.

Podsjetimo, ranije je na "Rim Tim Tagi Dim" zaplesala i cijela Hrvatska. U Zagrebu, Zadru, Osijeku, Splitu i Umagu se plesalo, a koreografija se i snimala kako bi se istaknula podrška Hrvata Baby Lasagni. U Zagrebu se plesalo na Trgu Kralja Tomislava, Osječani su zaplesali na Pješačkom mostu, Zadrani na Pozdravu suncu, Splićani na Prokurativama, a u Umagu se slavilo na Trgu slobode. 

Inače, Baby Lasagna jučer nakon što je sletio u Malmö otkrio je kako se osjeća. - Popodne sam proveo u shopping centru, kupovao sam i malo spavao. U shopping centru je bilo puno znakova i naljepnica od Eurovizije, a prepoznali su me samo jednom. Pitali su mene i ekipu dolazimo li zbog Eurovizije. Na sutrašnjoj probi bit će sve posloženo kao po špagi, a imamo točno trideset minuta za jednu probu - odgovorio je na pitanje što je prvo napravio kada je stigao te u nastavku otkrio kako se osjeća koje mu je stiglo od HRT-ove novinarke.

- Sada se osjećam bolje, malo sam bio čangrizav ujutro, ali sam se naspavao pa je sada bolje - priznao je Purišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije