Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

VIDEO Nives Celzijus pozirala u vrućem izdanju, no pratitelji su zamijetili nešto drugo: 'Dobro je'

Nives Celzijus
Foto: Promo
1/31
02.07.2024.
u 13:56

Haljinica koju je Nives nosila istaknula je njezine bujne obline, ali i duge noge. A pratitelji su primijetili i da na jednoj nozi ima modricu.

Pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus na društvenim mrežama često oduševljava svojim vrućim izdanjima, a ništa manje nije se dogodilo ni ovaj put. Naime, Nives se javila na Instagramu gdje je objavila video u kojem je pozirala naslonjena na automobil, a nosila je crnu mini haljinicu i crne sandale na petu. U opisu je otkrila da je pripremila videospot za svoju novu pjesmu, a pozornost pratitelja privuklo je nešto drugo. Haljinica koju je Nives nosila istaknula je njezine bujne obline, ali i duge noge. A pratitelji su primijetili i da na jednoj nozi ima modricu. "Dobro je na lijevoj nozi nije nova tetovaža nego modrica uh...", poručili su joj. Osim toga, pisali su i brojen komplimente te ostavljali emotikon vatrice.

Podsjetimo, Nives je početkom mjeseca prvi put pred publikom izvela svoju novu pjesmu 'Moja pila', a nedavno je svom masovnom Instagram pratiteljstvu otkrila kako snima spot.

- I na radost svih obožavatelja ‘Moje pile‘, napokon snimamo spot!!! Brrm, brrm! - napisala je pjevačica na Instagram pričama dok pokazuje najnoviji styling u kojem će se pojaviti u spotu. Zanosna Zagrepčanka u prvi plan ponovno je stavila bujni dekolte, a pohvalila se i novom frizurom na pletenice. Kasnije je novi projekt ovjekovječila s nekoliko fotografija na naslovnici, preko koji je otkrila da je mjesto lokacije snimanja videa Velika Gorica. Na tim fotografijama nosi specijalnu bijelu majicu na kojoj crnim slovima piše 'Brrm, brrm' te vruće traper hlačice. 

Nives Celzijus
1/11

Nives je tako pokazala da jednako senzualno izgleda sređena i bez šminke, nakon što je prije nekoliko dana objavila video bez filtera i fotošopa. Inače, Celzijus pored glazbene karijere planira graditi i onu voditeljsku, budući da će je fanovi ove jeseni moći gledati u ulozi glavne domaćice novog regionalnog glazbenog showa 'Imanje'. No to vjerojatno nije sve, jer kad je Nives u pitanju obožavatelji uvijek mogu očekivati neočekivano.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije