tim joj priskočio u pomoć

VIDEO Obožavatelj poznatu pjevačicu pogodio mobitelom u glavu, morala je na šivanje

Foto: Instagram
1/7
19.06.2023.
u 17:00

Brzo je na pozornicu stigao njezin tim kako bi joj pomogao, a njezina majka nakon koncerta rekla je kako pjevačica zadobila tri šava

Američka pjevačica i kantautorica Bleta Rexha, poznatija pod umjetničkim imenom Bebe Rexha (33), nastupila je u The Rooftopu u New Yorku, a pred kraj koncerta doživjela je malu nezgodu. Naime, jedan muškarac pogodio ju je mobitelom u glavu malo ispod lijevog oka, a onda se od udarca srušila.

Brzo je na pozornicu stigao njezin tim kako bi joj pomogao, nakon čega je pjevačica sišla s pozornice, a viđena je i kako se u backstageu drži za lice s bolnom grimasom. Njezina majka nakon koncerta rekla je kako pjevačica morala na šivanje i da je dobila tri šava. Snimka incidenta ubrzo je postala viralna. Liječnici su joj momentalno pružili pomoć.

- Aposlutno odličan show koji je upropastio 'obožavatelj' bacanjem telefona Bebe u glavu - poručio je jedan obožavatelj na Twitteru

Fanovi koji su prisustvovali koncertu tvrde da su pronašli muškarca koji je to učinio, a njegova fotografija kruži društvenim mrežama.

Podsjetimo, nedavno se pjevačica obratila hejterima na Twitteru koji joj govore da je debela. Objavila je što korisnici interneta najčešće pretražuju o njoj, a u tražilici se vide da ju žele vidjeti u kupaćem kostimu te da pretražuju njezino ime uz riječ 'fat' (debela), ali i da uspoređuju njezine fotografije od prije s onima sada. S tim screenshotovima objavila je i svoju fotografiju na kojoj je podignula majicu i pokazala trbuh. 

VEZANI ČLANCI:

- Da, u svojoj sam debljoj fazi, pa što sad? - napisala je pored objave. Ovo nije prvi put da se pjevačica našla na meti kritika zbog kilaže, a i tada je pjevačica odgovorila onima koje je zanimalo koliko ima kilograma.

- Vidjeti tu traku za pretraživanje je tako uznemirujuće. Nisam ljuta jer je to istina. Udebljala sam se. Ali jednostavno je s*anje. Hvala svim ljudima koji me vole bez obzira na sve - napisala je ranije.

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji strah od prelaska hrvatske granice'

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrxxx111
18:54 19.06.2023.

Toliko je poznata da prvi puta cujem za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije