NESVAKIDAŠNJE

VIDEO Ovo još niste vidjeli! Hrvatska harmonikašica zasvirala ispred hotela u Dubaiju, prikupila više od 2 milijuna pregleda

Foto: Instagram
1/16
19.09.2024.
u 21:00

Mlada glazbenica i harmonikašica Stela Rade napravila je pravi "show" u Dubaiju, a o čemu je točno riječ - doznajte u nastavku teksta

Poznata hrvatska harmonikašica i glazbenica Stela Rade privukla je veliku pažnju na društvenoj mreži Tik Tok, objavivši video iz Dubaija. Naime, Rade je ispred jednog hotela zasvirala i izvela pjesmu Safera Isovića, Moj dilbere. Prolaznici ispred hotela zastajali su i slušali kako izvodi pjesmu. Snimka je na društvenoj mreži pregledana više od dva milijuna puta. Isto je ponovila i u taksiju, gdje se našalila: "Možemo li danas platiti pjesmom?", kazala je Rade. 

Podsjetimo, ova 25-godišnjakinja široj javnosti postala je poznata nakon što je objavila pjesmu imena "Balkan Pop", a izvela ju je na glazbenom natjecanju Dora. Mnogi su tako zaključili kako je bila ozbiljna konkurencija ovogodišnjem predstavniku Hrvatske na Euroviziji - Baby Lasagni i njegovoj ultra uspješnoj pjesmu "Rim Tim Tagi Dim". Upravo je pjesmu "Balkan Pop" zasvirala i u taksiju u Dubaiju. 

Osim toga, javnosti je poznata i po tome što su joj otkazali nastup u Svetom Ivanu Zelini pola sata prije nego je trebala izaći na pozornicu. Stela je tada tvrdila da je razlog bio taj što svira harmoniku, koja je gradonačelnika asocirala na turbo folk. Stela je jedna od autorica glazbe i teksta, a pjesma nije ušla u uži izbor.

@stela_rade ahahaha aj bok #mibalkanci #harmonika #balkanmusic ♬ original sound - stela_rade

VEZANI ČLANCI:

@stela_rade sirotinja u Dubai-u #mibalkanci#balkanmusic ♬ original sound - stela_rade

Usprkos tome, skladba je naišla na pozitivne kritike publike. - Jako mi je drago da su većinom pozitivne. To mi je ujedno dalo i motivaciju za daljnji rad i znak da moram ostati svoja i raditi točno ono što osjećam - osvrnula se na "Balkan Pop" pjesmu. 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav samo poznavala promijenio se'

1/20

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Komentara 8

DE
desigual
22:25 19.09.2024.

Na tom videu sveukupno četvero ljudi. Ona, arap, crnac i nevidljivi taksist. Od tog je samo ona Balkanac, u ovisnosti o porijeklu. Naravoučenje: Jedna lasta ne čini proljeće.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
22:19 19.09.2024.

Prije ili kasnije sve završe u Dubaiju

Avatar Idler 3
Idler 3
21:43 19.09.2024.

Balksns ? Valjda vidla kak se Severina bogato udala pa i ona išče prek ženika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije