OPASNOSTI NA TERENU

VIDEO Pogledajte što se dogodilo reporterki RTL-a dok je izvještavala o požaru u Tučepima

Foto: RTL Screenshot
1/7
01.08.2024.
u 16:02

Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako - piše uz opis ovog videa koji je objavljen na Facebooku u kojem je snimljen trenutak kada je kanader prošao iznad RTL-ovke Ivane Ivande Rožić i izlio vodu u njezinoj blizini

Iz Tučepa i Podgore, koje je ovih dana zahvatio veliki požar, za RTL je izvještavala reporterka Ivana Ivanda Rožić. Gledatelji su u emisijama RTL Danas i RTL Direktu gledali njezina javljanja s požarom zahvaćenih mjesta na Makarskoj rivijeri i Ivanda je kao i uvijek svoj posao odradila profesionalno i zajedno sa svojim snimateljem vjerno je gledateljima dočarala kakvi su bili razmjeri ovog požara. Ovakvi zadaci nose i dozu neizvjesnosti i opasnosti u što se uvjerila i Ivana dok je izvještavala iz Tučepa.

U jednom trenutku kanader je preletio neposredno iznad nje te smo u sljedećem kadru vidjeli kako je polio vodom. - Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako - piše uz opis ovog videa koji je objavljen na Facebooku. U komentarima su gledatelji pohvalili Ivanu, a neki su upozorili i kako ovakva situacija može biti izrazito opasna. 

 

 

- Žena kraljica, svaka čast što je uopće tamo zajedno sa svim ovim hrabrim ljudima. Tko nije doživio strahotu prirode, jedino može pisat glupe komentare. To je izvještaj s lica mjesta. Novinarka RTL-a je heroj!! Svaka joj čast ali i jako opasno.Zar ju nitko nije upozorio! Bravo hrabra djevojko. - pisali su gledatelji u komentarima. U Tučepima 306 vatrogasaca sa 77 vozila pokušavaju od utorka navečer suzbiti vatrenu stihiju na otvorenom prostoru koja je nošena vjetrom zahvatila i Park prirode Biokovo, te došla do Podgore u kojoj su sinoć stanovnike prebacili iz njihovih kuća u školu. Na tom je području do sada izgorjelo oko 400 hektara makije, niskog raslinja i borove šume.

1/67

Na terenu su vatrogasci iz cijele županije kojima bi dobro došla zamjena na terenu. Taj je požar nehajno izazvao lokalni pčelar koji je zbog toga kazneno prijavljen. Podsjetimo, Ivana Ivanda Rožić je članica tima RTL Danas od studenog 2017. godine kada je ondje prešla s Nove TV. Ivana se već više od 19 godina bavi novinarstvom. Diplomirana novinarka svoje je početke zabilježila upravo na RTL-u zbog čega se posebno radovala povratku među već dobro poznata lica.

VIDEO Prvi suprug Indire Levak: Nakon razvoda dobio dijete s plesačicom Colonije

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
16:43 01.08.2024.

...novinarski senzacionalizam...

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
16:19 01.08.2024.

Nakaze iz kanadera 😲

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije