sabljak i Glaser

VIDEO Poslušajte hrvatsku božićnu pjesmu koja osvaja svijet

sjekira
Foto: Ilustracija
1/2
16.12.2012.
u 14:30

Pjesma je zaintrigirala američke producente zbog prepoznatljivog disneyjevskog stila i vrhunskog vokala.

 Postoje božićne pjesme koje su se svima već popele na uši pa je pravo osvježenje blagdane dočekati uz svježi zvuk. Upravo to ponudili su Renata Sabljak i Ozren K. Glaser koji izvode "Christmas Song", hrvatsku pjesmu u engleskoj verziji.

Glaser je do sada blisko surađivao s oskarovcima Kate Winslet, redateljem Stephenom Daldryjem, pobjednikom Berlinskog filmskog festivala Markom Dornfordom-Mayem i mnogim drugima.

Pjesma je zaintrigirala američke producente zbog prepoznatljivog disneyjevskog stila i vrhunskog vokala.

- Postprodukciju u Americi i Australiji osmišljavamo i odrađujemo s poslovnim partnerom Nenadom Bachom te partnerom u Japanu, doznajemo od Antonia Bandića. 

 

Komentara 21

Avatar billybull
billybull
18:00 16.12.2012.

zakaj na engleskom jeziku? potencijal postoji, iako je malo prespora, bar po mom misljenju...i smatram da bi trebalo poraditi na izgledu, jer uzasna kolicina sminke koju pjevacica nosi iritira...cak podsjeca na onu holi iz sabora, sto bas i nije kompliment...

MI
minimini
14:02 17.12.2012.

Hrvatska ima najljepše božićne pjesme koje govore o Božiću: malom Bogu koji se rodio kao čovjek. To bi bio uistinu orginalan doprinos kad bi netko na engleskom govornom području uspio s nečim takvim doći do izražaja. Ovo sve dugo su blagdanske pjesme, koje slave lijepe vrijednosti ali nisu specifično božićne. U Americi je sve božićno bez Boga, bez Isusa. Najveća fora je: do you beleive in Santa?

V5
Vegeta 52
15:54 16.12.2012.

Divna pjesma sa divnim sound-om,neka svi vide i čuju kakva nam je dobra Kulturološka Vizitka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije