Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka postala hit

VIDEO Slavna glumica i seks bomba pokušala je stražnjicom razbiti orah pred svima, završilo je bolno

Foto: screenshot
1/10
04.06.2021.
u 11:27

Jedan natjecatelj zvan Mr Cherry, koji potječe iz Japana, uspio je oboriti svjetski rekord tako što je stražnjicom 79 oraha razbio u nevjerojatnih 30 sekundi. Žiri je bio vidno impresioniran podvigom, a Sofia se zapitala koliko je to zapravo teško.

Zvijezda "Moderne obitelji" i "America’s Got Talent" Sofia Vergara (48) godinama je seks simbol i slovi za jednu od najljepših glumica. No, sada je uzburkala javnost totalno drugačijim videom od onog na što su njezini obožavatelji navikli. 

Naime, u jednoj od emisija "America’s Got Talent" u kojoj je član žirija, zajedno sa supermodelom Heidi Klum, glazbenim mogulom Simonom Cowellom i komičarem Howiejem Mandelom, jedan natjecatelj zvan Mr Cherry, koji potječe iz Japana, uspio je oboriti svjetski rekord tako što je stražnjicom 79 oraha razbio u nevjerojatnih 30 sekundi. Žiri je bio vidno impresioniran podvigom, a Sofia se zapitala koliko je to zapravo teško. 

Heidi Klum odlučila je da je najbolje da se sama uvjeri u težinu zadatka pa se Sofia uputila prema pozornici. Njegova asistentica pitala je Sofiju koja joj je strana stražnjice jača.

"Ne znam, nikad nisam razmišljala o tome", odgovorila joj je Sofia. 

Odlučila je pokušati razbiti orah lijevom stranom stražnjice no ubrzo je ispustila bolan krik, prije nego što je uzviknula: "Ovo stvarno boli."  Sofia je odmah napustila pozornicu trljajući bolno mjesto na stražnjici, a Heidi joj je poručila da joj je žao što je predložila to.  Sofia je poručila da je nemoguće razbiti orah na taj način, a video je podijelila i na svom Instagram profilu. 

Inače, Sofia je prošle godine završila na samom na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica na svijetu, predvodeći televizijske glumice u godini kad su kina zapala u krizu. Vergara - koja je trenutno sutkinja u emisiji "America's Got Talent" - zaradila je nevjerojatnih 43 milijuna dolara 2019. godine u plaći i angažmanima. 48-godišnja Kolumbijka zarađivala je 500 tisuća dolara po epizodi u posljednjoj sezoni Emmyjem nagrađene "Moderne obitelji" koja je prestala sa snimanjem početkom prošle godine. Forbes je procijenio da će zaraditi "barem 10 milijuna dolara po sezoni" za "AGT", jednu od najpopularnijih natjecateljskih emisija u SAD-u.

VIDEO>> Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nomi
Nomi
12:14 04.06.2021.

A gdje je završio orah?

NT
No_trouble
12:07 04.06.2021.

S obzirom na to da je seks bomba, trebala ga je raznijeti, a ne razbijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije