CLAUDIA SCHIFFER

VIDEO Slavna manekenka u minijaturnom bikiniju proslavila 54. rođendan, a onda je stigao poseban neočekivani gost

Foto: Instagram
1/11
28.08.2024.
u 17:45

Njena fit linija ponovno izazvala je potpuno oduševljenje pratitelja koji su joj pisali kako odlično izgleda, a nisu propustili ni priliku poželjeti joj sretan rođendan. Na rođendanu joj se pojavio i jedan neočekivani gost. Naime, na videu se vidi kako joj je na prst sletio leptir.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Claudia Schiffer nedavno je proslavila svoj 54. rođendan, a za tu priliku odlučila se pohvaliti fotkom u bikiniju. Claudia je oduševila svojom figurom te pokazala kako se trenutno nalazi u Grčkoj. U bijelom bikiniju pozirala je na prekrasnom mjestu okruženom prirodom. Platinasto plavu kosu svezala je u rep, dok se od sunca zaštitila velikim tamnim naočalama s bijelim okvirom. Njena fit linija ponovno izazvala je potpuno oduševljenje pratitelja koji su joj pisali kako odlično izgleda, a nisu propustili ni priliku poželjeti joj sretan rođendan. Na rođendanu joj se pojavio i jedan neočekivani gost. Naime, na videu se vidi kako joj je na prst sletio leptir. Objavu je lajkalo više od 30.000 ljudi. 

 

U Grčkoj je Claudija proslavila rođendan i prošle godine.  Schiffer je nosila bikini s motivima plavih i crvenih kvadratića i sunčane naočale. Osim toga, pozirala je i pored balona s natpisom 'Sretan rođendan' te pokazala i rođendanski kolač koji je dobila.

VEZANI ČLANCI:

- Slavlje u grčkom raju, uz posebnog prijatelja koji mi je došao poželjeti sretan rođendan - napisala je uz video u kojem je pokazala kako joj na ruku slijeće leptir.  Njezinu objavu lajkalo je više od 90.000 ljudi, a osim što su joj obožavatelji poželjeli sretan rođendan, mnogi su u komentarima pohvalili njezin izgled.  "Znači, tako izgleda sada? Wow", "Izgledaš predivno" i "Prekrasna boginja", samo su neki od komentara. 

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Inače, bivša je manekenka jednom prilikom izjavila da sa zadovoljstvom prihvaća svoju dob.  - Mislim da zrele godine treba slaviti i poštovati. Ne trudim se ni izgledati ni osjećati mlađa nego što jesam. Uživam u sadašnjem trenutku - izjavila je manekenka koja je 2022. godine odmarala i na našem Jadranu.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije