DOBRO DJELO

Nikolina Pišek zamolila je pratitelje za pomoć: 'Ovo je jedna tužna priča, on se teško kreće'

Foto: Instagram
1/10
28.08.2024.
u 14:52

Nikolina je objavila snimke labuda koji hoda po plaži i podijelila njegovu tužnu priču. Labud bi pomoć mogao dobiti u Zagrebu, no trenutačno ne postoji nitko tko ga može transportirati do glavnog grada Hrvatske. Nikolina je dodala i da ona trenutačno nije u Hrvatskoj.

Voditeljica Nikolina Pišek velika je ljubiteljica životinja, a sada je jednoj odlučila pokušati pomoć. Naime, riječ je o jednom labudu koji je trenutačno u Rogoznici i ima slomljen rep. Nikolina je objavila snimke labuda koji hoda po plaži i podijelila njegovu tužnu priču. Labud bi pomoć mogao dobiti u Zagrebu, no trenutačno ne postoji nitko tko ga može transportirati do glavnog grada Hrvatske. Nikolina je dodala i da ona trenutačno nije u Hrvatskoj. 

Foto: Instagram

- Ovo je jedan tužna priča. Ali uz vašu pomoć može imati sretan kraj. Ovaj ljepotan slomljenog repa ne može letjeti i teško se kreće. Samotne dane provodi na jednoj plaži pored Rogoznice. Skrb će dobiti u Zagrebu, samo nam treba pomoć oko transporta. Naime, ja nisam u Hrvatskoj i ne mogu - Dodala je i da će organizirati pomoć prilikom hvatanja i da znaju tehniku te da samo trebaju nekoga tko će labuda povesti u njegov bolji život. Zamolila je i one koji mogu pomoći da joj se jave u inbox. 

VEZANI ČLANCI:

- Molimo pomoć oko transporta ozlijeđenog labuda od Rogoznice do Zagreba, gdje će dobiti potrebnu skrb. Nažalost, nijedna od kontaktiranih udruga koje se bave zbrinjavanjem divljih životinja, nisu ga mogle primiti. INBOX  - napisala je Nikolina uz drugi video labuda koji se teško kreće. 

FOTO Pogledajte kako je izgledalo Modrićevo vjenčanje prije 13 godine, Vanju je do oltara pratio Mamić

1/26

Pišek se u srpnju javila svojim pratiteljima na Instagramu javila iz Zatona i objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu pored bazena. Uz ovu objavu se zahvalila i svima koji su uz nju na njenom životnom putu. - Bazen s najboljim pogledom na Zaton dubrovački. A pogled je pun ljepote kao i moja duša. Ima trenutaka u životu kada ti je padobran neophodan, padobran sačinjen od dobrih ljudi oko tebe. I ovaj pogled je metafora upravo toga. Bez njih bi za mene ovo prostranstvo u kojem se nalazim bila provalija. S njima se pretvara u čaroban krajolik. I zato želim zahvaliti svima na mojem putu, uglavnom meni donedavno nepoznatim ljudima koji su bez razmišljanja satkali padobransku svilu iznad moje glave i omogućili mi da mekano sletim. Nikada vam to neću zaboraviti. Ako bude prilike, to ću i uzvratiti. Nadam se da neće biti potrebe za tim. Ali samo da se zna. - napisala je Nikolina u ovoj objavi.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Komentara 7

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
15:29 28.08.2024.

Njen estetski kirurg isto treba pomoć.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
15:17 28.08.2024.

A gdje si, Ristovićka?

Avatar Stradun
Stradun
21:23 28.08.2024.

" Zaton dubrovački "... Nikad ne čuh za to mjesto. Gdje bi to bilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije