Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu se svidjelo

VIDEO Slavni pjevač potpuno izgubio kontrolu: Zaletio se i potukao s dvojicom muškaraca jer su mu rekli ovo!

Foto: profimedia
1/9
05.01.2022.
u 13:37

Dok se spuštao pokretnim stubama, u predvorju hotelu dvojica muškaraca zaderala su se: "Hej, Usher!" i potom dodala: "Je*i se!", što se Jasonu nimalo nije svidjelo

Glazbenik Jason Derulo (32) posljednjih godina niže uspjehe svojim hitovima. Gotovo svi znaju njegove pjesme "Wiggle", "Talk Dirty", "Swalla", a najnoviji hitovi poput "Jalebi Baby" i "Savage Love" pokorili su ljestvice zbog TikToka. Naime, brojni korisnici na njegove pjesme snimaju svoje videe, zbog čega su te pjesme poznate i onima koji ga ne slušaju. 

Zbog toga, iako je nekima poznat po glasu i tekstovima, neki ga teško prepoznaju po izgledu. Jedni od takvih su i dvojica muškarca koja su ga zamijenila s glazbenikom Usherom, a to se pjevaču nikako nije svidjelo. 

Dok se spuštao pokretnim stubama, u predvorju hotelu dvojica muškaraca zaderala su se: "Hej, Usher!" i potom dodala: "Je*i se!"

Derulo je potom preskočio sigurnosno uže i udario jednog muškarca u lice i srušio ga na pod. Potom je navodno kasnije udario i drugog muškarca, a osiguranje je moralo uskočiti kako bi prekinulo tučnjavu.

TMZ je objavio i snimke incidenta koje su se brzo proširile društvenim mrežama. Nije sigurno jesu li ga muškarci nazvali Usherom jer su stvarno mislili da se u hotelu nalazi on ili su pak znali da je riječ o Jasonu pa su se našalili

Derulo je naposljetku udaljen iz hotela, a strani mediji pišu kako muškarci neće podnijeti tužbu protiv pjevača.

VIDEO>>I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 2

GU
Gumbar136
14:19 05.01.2022.

kakav je on slavni pjevač?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:45 05.01.2022.

Slavni pjevač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije