Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah prekinuto

VIDEO Srpska voditeljica prognoze vremena napravila gaf u emisiji uživo, dobila je otkaz

Twitter
26.06.2024.
u 11:20

Uzrujano je uzviknula: 'Jao bože' i zamahnula glavom, a vremenska prognoza odmah je prekinuta. Informativnu emisiji nakon oštrog reza odjavila je voditeljica Dnevnika.

Novinarka Zorana Nikoletić u emisiji koja se emitirala 17. lipnja uživo napravila je gaf. Naime, započela je prognozu vremena, no usred rečenice se zbunila i zastala. Uzrujano je uzviknula: 'Jao bože' i zamahnula glavom, a vremenska prognoza odmah je prekinuta. Informativnu emisiju nakon oštrog reza odjavila je voditeljica Dnevnika, prenosi srpski Blic

 

Generalni direktor RTV-a Vojvodina, Goran Karadžić kazao je kako je njena greška dovoljna za otkaz
"Apsolutno. To nije greška, to je nemar", izjavio je. 

Poslije toga su sindikati zaposlenih na Radio-televiziji Vojvodine (RTV) zatražili da se mladoj novinarki te televizije preinači kazna raskida ugovora o privremenim i povremenim poslovima zbog greške koju je učinila u vremenskoj prognozi. Takve greške se događaju, no isprave se i snimi se sve ponovno. Ovdje je u emisiju, nažalost, otišao krivi prilog. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagabria5
16:13 26.06.2024.

Meni je baš simpatična, bolja od onih uštogljenih kojima nas masiraju svakodnevno. Otišlo je sve u onu stvar pa i televizija. Nema više mjesta spontanosti, samo robotizirani voditelji koji ni sami sebi ne vjeruju u ono što pričaju a tobože pokušavaju nas uvjeriti. Razni tipovi poput najava tzv superćelijskih oluja, da bi nakon toga pala samo kišica. Katastrofa sve skupa

SK
skupiduša
14:44 26.06.2024.

Događaju se gafovi, pa nitko zbog toga ne dobije otkaz. Postoji i isprika i demant!

NE
Neretva93
13:37 26.06.2024.

A što znači ovo: "BPEME"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije