LUKSUZNA NEKRETNINA

VIDEO Vila Nikoline Pišek vrijedna više od milijun eura oduševljava, a jedan detalj se posebno ističe

Foto: Instagram
1/15
07.08.2024.
u 18:20

Televizijska voditeljica u novi dom veličine preko 400 kvadrata uselila se sredinom svibnja kada je na Instagramu podijelila nekoliko video snimki na kojima je pokazala kako je uredila svoju vilu.

Poznata televizijska voditeljica Nikolina Pišek (51) posljednjih mjeseci pratitelje na društvenim mrežama redovito obavještava o procesu useljenja i preuređenja svoje 1,7 milijuna eura vrijedne vile u zagrebačkim Šestinama. Ovu nekretninu Pišek je kupila zajedno sa svojim suprugom Vidojeom Ristovićem koji je u međuvremenu preminuo, pa se san o zajedničkom životu nije ostvario, a poslove selidbe Zagrepčanka je uglavnom obavljala sama.

U nekoliko videozapisa objavljenih na njezinom Instagram profilu lijepa voditeljica je pokazala komade namještaja i uređenje interijera. Ono što je među obožavateljima izazvalo posebno oduševljenje svakako je golemi luster s kristalima čija težina iznosi gotovo 300 kilograma, a nalazi se na tromeđi kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. O svom smislu za dizajn rekla je sljedeće: - Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji - otkriva Nikolina. Kako izgleda njen novi raskošni dom možete pogledati na poveznicama ispod. 

Među mnoštvom prostorija koje se protežu kroz više od 400 kvadrata prostora vrijedi posebno istaknuti i nekonvencionalnu kupaonicu sa svjetlarnikom na stropu, okruglom kadom i mozaik pločicama. Ranije je spomenula da joj tamo često dolaze ptice. Od ostalih estetskih vratolomija Pišek je u dnevnu sobu smjestila sofe neuobičajenog oblika i zlatnu podnu lampu, a pokazala je i veliku spavaću sobu s walk-in ormarom koji čini prijelazni prostor između dijela za spavanje i kupaonice.

VEZANI ČLANCI:

     

Podsjetimo, Pišek se u novi dom uselila sredinom svibnja kada je na Instagramu podijelila nekoliko video snimki na kojima je pokazala kako je uredila svoju vilu. Pokazala je kako je uredila blagovaonicu te dio dnevnog boravka i još jednom je pokazala kako osim stila za modu ima i stila za uređenje interijera. Na snimkama se vidi kako je svoj novi dom uredila popularnim komadima namještaja kao što su stolci Calligaris Oleandro, a pokazala je i kako izgleda njezina garderoba u novoj vili.

Zatim se ponovno javila te otkrila da je održala prvu zabavu u vili.  „Imamo prvi mini party!” pohvalila se voditeljica. Potom je podijelila fotografiju svoje luksuzne kupaonice. „Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to ne vrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. P.S. Ima da se uvalim u ovu kadu prvu put”, napisala je Nikolina na fotografiju. U snimci na Instagram priči podijelila je još neke dijelove interijera.

GALERIJA: Nikolina Pišek pokazala kako je uredila kupaonicu u 1,7 milijuna eura vrijednoj vili

1/17

Nedavno je i na svojem Instagram profilu podijelila kako majstori rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe. - Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena – počela je Nikolina Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom. U svoj novi dom planira donijeti i dio stvari koje su joj ostale u stanu u Beogradu u kojem je živjela s pokojnim suprugom i njihovom kćeri Unom.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar argus1000
argus1000
18:43 07.08.2024.

Barem je njoj to lako, opet je ulovila nekog Prdoju ili slično.

Avatar Moodleen
Moodleen
20:59 07.08.2024.

Dudeki studiraju, potroše brdo love na to, onda na "birou", pa 45 godina rade - i penzija od 500-600 eura... Ovakve susjedima rašire koljena i evo...

ID
Ivo_didin
01:22 08.08.2024.

Pokazala je do čega se može doći "radom" na leđima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije