SREBRNA OLIMPIJKA

Donna Vekić na moru proslavila olimpijsku medalju, oduševljeni fanovi se našalili: 'Pazi da ti ne padne'

Foto: Instagram screenshot
1/20
07.08.2024.
u 15:22

Naša najbolja tenisačica svoje srebrno odličje slavi plovidbom na brodu s hrvatskom zastavom. Najnovije prizore objavila je na svom Instagram profilu, a javila joj se druga proslavljena hrvatska tenisačica.

Vlasnica srebrne medalje s Olimpijskih igara Donna Vekić (28) uživa nakon što je ostvarila najveći uspjeh dosadašnje karijere. Iz Pariza vratila se u Zagreb, a odmah zatim se uputila u morske krajeve. Lijepa Osječanka na svom je Instagram profilu objavila nekoliko prizora s plovidbe Jadranom, pri čemu je ponosno istaknula nedavno osvojenu medalju.

- Ne puštam te neko vrijeme - napisala je tenisačica u opisu fotografije na kojoj na brodu s hrvatskom zastavom pozira i ljubi svoje teško zarađeno srebro, ujedno i prvu olimpijsku medalju u povijesti hrvatskog ženskog tenisa. U komentarima su joj se javili razdragani obožavatelji s čestitkama, a bilo je i šaljivih poruka: - "Pazi da ti ne padne u more", "Zamisli da padne u more", "Okači je u Louvre", "Izgleda dobro na tebi", "U pravim rukama", "Zaslužila si je Donna" - pisali su fanovi, a Donni se javila i proslavljena hrvatska tenisačica Iva Majoli, koja je ostavila emotikon srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Nekoliko sati ranije Vekić je Instagram pričama objavila kratki video u kojem mokre kose i s naočalama na glavi još jednom pozira na brodu i plazi jezik, ovaj put bez medalje, ali uz priložen emotikon hrvatske zastave i srcem pored njega. Odmah po slijetanju u Zračnu luku 'Franjo Tuđman' izjavila je: - Tek sam dan nakon finala postala svjesna da sam osvojila medalju, ali će mi idućih dana početi dolaziti sve emocije - poručila je 28-godišnjakinja kojoj sada predstoji odmor, nakon kojeg je očekuju nove sportske pobjede.

VEZANI ČLANCI:

 

Iz priloženog možemo zaključiti kako Donna očito ne obraća pažnju na najnovija događanja. Naime, jedan njen potez nakon finala olimpijskog turnira nije najbolje prihvatila naša druga tenisačica. Mariana Dražić, 29-godišnjakinja rodom iz Makarske obrušila se na rukovanje Donne Vekić i Zheng. Na svom je Instagram Storyju napisala sljedeće

- Tako jadno rukovanje na kraju meča od strane Vekić. Moraš biti velik čak i u porazu - napisala je Dražić na svojem Instagramu, a uz objavu je stavila i pločicu na kojoj piše "values", odnosno vrijednosti.

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36

Mariana Dražić je trenutno nerangirana na svjetskoj ljestvici u pojedinačnoj konkurenciji, a 282. je na svijetu u konkurenciji parova. Kći je bivšeg igrača Hajduka Darka Dražića koji je 1990. godine upisao i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju. Godinama su je proglašavali najljepšom hrvatskom tenisačicom, a na Instagramu je prati 33 tisuće ljudi.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 4

PO
Poletarac101
16:44 07.08.2024.

Izgleda kao da ima 40godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije