NJENA PRVA ULOGA

VIDEO Zvijezda svjetske hit serije pojavila se u reklami na hrvatskom jeziku: 'Kako ti znaš za to?'

LMKMEDIA_FALLOUT-SERIES-LMK106-11
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net
1/15
16.10.2024.
u 19:30

Britanka Ella Purnell nedavno je gostovala u jednoj emisiji, čiji voditelj ju je podsjetio na reklamu za Toffifee u kojoj se pojavila sa samo osam godina. Zvijezda serije 'Fallout' priznala je kako nije bila ni svjesna da se u reklami govori hrvatskim jezikom.

Ljubitelje filmova i serija ovog je proljeća zaludila nova ekranizacija popularne videoigre 'Fallout', u kojoj je jednu od glavnih uloga tumačila 28-godišnja glumica Ella Purnell. Ovaj angažman zgodnoj Britanki poslužio je kao sjajna odskočna daska za daljnju karijeru i danas svi znaju tko je ona, no rijetki su upoznati s tim da je Ella svoje prve glumačke korake napravila u reklami na hrvatskom jeziku

Naime, društvenom mrežom TikTok u posljednja 24 sata kruži video Purnell kako gostuje u emisiji 'Mythical Kitchen'. U konkretnom videu voditelj emisije Josh Scherer upitao je glumicu u usponu: - Ako kažem 'puno zabave kriju Toffifee', kakve emocije to pobudi u tebi? - na što mu je iznenađena Ella uzvratila pitanjem: - Kako ti znaš za to? Voditelj je zatim Britanku podsjetio da je prije par godina na Instagramu objavila kako joj je to bio prvi glumački posao.

@mythicalkitchen Wait that was HER?? #ellapurnell #fallout #arcane #LastMeals #Mythical ♬ original sound - Mythical Kitchen

Razdragana Purnell krenula se smijati dok je Scherer nastavio otkrivati još detalja, kao onaj da je u vrijeme snimanja reklame imala osam godina. - Zbog ovoga osjećam neku posebnu toplinu iznutra - kazala je oduševljena glumica i napomenula kako obožava Toffifee, nakon čega je voditelj na stol izvadio jednu kutiju ove čokoladne slastice. 

VEZANI ČLANCI:

U nastavku razgovora zvijezda serije 'Fallout' priznala je sljedeće: - Nisam ni znala da je reklama na hrvatskom jeziku - na što je voditelj kazao: - Google prevoditelj mi je otkrio - a Ella je pohvalila njegov izgovor jezika. - Hodao sam po uredu i puno puta ponavljao tu rečenicu - priznao je Josh. 

Podsjetimo, Ellu se prije nekoliko godina povezivalo sa slavnim glumcem Bradom Pittom, i to samo godinu dana nakon njegovog razvoda od glumice Angeline Jolie.Ono što je pomalo bizarno jest i to da je Ella 2014. godine glumila mlađu verziju Angeline Jolie u filmu "Zlurada". Pitt je, kako se pisalo, bio toliko očaran glumicom da joj je namijenio i ulogu u svom novom filmu "Bittersweet".

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

LMKMEDIA_FALLOUT-SERIES-LMK106-11
1/43

No, Mirror Online kontaktirao je s izvorima bliskima britanskoj glumici te jedini donio informaciju kako je ta priča izmišljena te da Ella nije nova djevojka Brada Pitta. Ubrzo se pojavila informacija da je slavni filmski ljepotan u vezi s 42-godišnjom profesoricom arhitekture i umjetnicom Neri Oxman.

Kako su tvrdili upućeni, par je puno vremena provodio zajedno, a navodno su se zbližili radeći na zajedničkom građevinskom projektu. Navodno ih je privukla velika ljubav prema dizajnu, arhitekturi i umjetnosti općenito.

VIDEO: Prije 17 godina poginuo je makedonski slavuj Toše Proeski: Bio je i ostao je anđeo dobrote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije