Fali mu pozornosti?

Vitasović izmislio da se ženi pa iznenadio novim izjavama o alkoholu i ljubavnici

Alen Vitasović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
22.12.2018.
u 13:55

Alen Vitasović očito traži malo publiciteta. Nakon što je najavio ženidbu i povlačenje s estrade, danas je priču okrenuo naopako.

Istarski pjevač Alen Vitasović očito voli biti u središtu pozornosti. Tako je ničim izazvan u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju izjavio da ima novu djevojku.

Očito je mislio da mu to neće biti dovoljno 'jaka roba' da završi na naslovnicama pa je Vitasović cijelu priču odlučio začiniti vjenčanjem koje je sam izmislio. 

 - Za Badnjak sviram u Pazinu, za Božić u Buzetu, za doček ću biti sam i 1. siječnja 2019. prestajem s karijerom i vraćam se u normalni život. Ženim se! -  kazao je pjevač za Slobodnu Dalmaciju. Što ga je nagnalo na ovaj potez doista je teško dokučiti jer ljubavni život pjevača uopće nije bio spomenut niti u jednom segmentu intervjua. 

Dan nakon što je postao vijest svih domaćih portala Vitasović je promijenio ploču. Malo se pribrao i odlučio svima priznati da je vijest o ženidbi lažna. 

- Ne ženim se, samo sam se šalio. Svi stalno pišu kako sam se napio i kako imam ljubavnicu pa sam odlučio našaliti se malo s njima - priznao je Vitasović za 24 sata kojem očito nedostaje pažnje pa se ovog puta odlučio poslužiti jeftinim trikovima ne bi li postao glavna vijest na estradi.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih. 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
14:29 22.12.2018.

Pa vidi Alen da to pali kod Celzijus,Dvornik,Lana,Seve,Šuput.....pa i on digao nogu. Neka se samo piše,makar i dobro.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:44 22.12.2018.

Šta mu fali ? Jede, pije i uživa u životu a kad prifali održi koncert i sve po starom dok mu opet ne prifali jedino mi žao jetre !

IN
inot
15:25 22.12.2018.

ovog za politicara..lažov,lažov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije