Novo poglavlje

Vitasović je sretan s 25 godina mlađom djevojkom, ali prisjetio se teškog trenutka: Bio sam na podu – mrtav

Pula: Glazbenik Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/6
17.06.2022.
u 09:22

U razgovoru za UNA TV otkrio kako su mu liječnici u bolnici osim koronavirusa dijagnosticirali i bronhitis te upalu pluća, a situacija je bila kritična.

Prije tri mjeseca pjevač Alen Vitasović (53) završio je na bolničkom liječenju nakon što se zarazio koronavirusom. Bio je jako loše i završio je na odjelu intenzivne njege, a sada je u razgovoru za UNA TV otkrio kako su mu liječnici u bolnici osim koronavirusa dijagnosticirali i bronhitis te upalu pluća, a situacija je bila toliko kritična da jedno vrijeme nije mogao samostalno hodati.

– Stvarno sam bio na rubu, na podu – mrtav. Bez zraka sam ostao, sestre i doktori su me oživljavali. Nešto mi se u mozgu dogodilo, neki klik – e nećeš, majku ti tvoju, ovako kao neko jadno pseto umrijeti, nećeš i digao sam se. Još uvijek nisam dobro i oporavljam se, jučer sam nakon deset godina plivao u moru – rekao je glazbenik u intervju. Rekao je kako bi svoj život volio završiti na pozornici. Pričajući o djeci, sinu Ivanu i kćeri Miji, glazbenik se rasplakao kada se prisjetio kako su ga djeca posjećivala dok je bio loše. S puno ponosa govorio je o djeci koja su se sada osamostalila i imaju svoj posao. Bio je jako emotivan tijekom intervjua i rasplakao se dok je pričao o nedavnom nastupu nakon dulje pauze. 

– Otkako sam skoro umro, drukčije gledam na svijet i ne ljutim se više ni na koga i pokušavam razumjeti svakoga, ali imam ružan osjećaj da su ljudi postali sebičniji i zli – kaže Alen. Govorio je i o svom problemu s alkoholom te je rekao kako je bio na Rabu na liječenju i prebrodio je taj period i kazao je kako mu je alkohol napravio 90 posto zla u životu i dodao je kako je sad u dobroj fazi. Prije šest godina razveo se od supruge Sandre s kojom je bio 21 godinu u braku, ali ostali su u prijateljskom odnosima i razvod je prošao bez grubih riječi. Sada je u vezi s 25 godina mlađom djevojkom. 

– Ja sam teški romantičar, ali problem kod mene je u tome što ja želim da neka žena to osjeti bez toga da joj kažem ili pokažem da je volim. Ne želim materijalno napraviti dokaz neke ljubavi, a mnoge žene žele baš to – rekao je Vitasović. 

VIDEO Ivan Huljić: Glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
10:19 17.06.2022.

Ja sam alkoholičar! To te uče na odvikavanju i jesi do kraja života je to borba :) Nikad nije kasno a drago mi je da je to shvatio i odlučio se boriti - svaki dan!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:25 17.06.2022.

Nadam se da će se srediti, te biti manje zločest i sipati žuć prema drugima.

HU
Humbleandhonest
11:27 17.06.2022.

Što će 25 godina mlađa s njim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije