Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anja Alavanja

Vjenčanje na Mauriciusu, a medeni mjesec u Grčkoj ili Španjolskoj

'20.10.2010., Zagreb - Anja Alavanja u vjencanici.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
30.05.2011.
u 10:15

Urednica i voditeljica na CMC-u Anja Alavanja nedavno se u tajnosti udala za glazbenika Željka Romca. Svojim potezom sve nas je iznenadila pa evo prilike da joj iznenada vratimo iznenađenje

Urednica i voditeljica na CMC-u Anja Alavanja nedavno se u tajnosti udala za glazbenika Željka Romca. Svojim potezom nas je sve iznenadila pa evo prilike da joj iznenada vratimo iznenađenje.

Udali ste se prije tridesete da udovoljite bakinoj želji koja vam je to savjetovala ili?
– Udala sam se da ispunim želju sebi!

Zašto ste kao lokaciju vjenčanja izabrali baš Mauricius?
– Jer je to jedna od rijetkih otočnih država koja je potpisnica Pariške konvencije pa se papiri s vjenčanja na Mauriciusu priznaju i u Hrvatskoj. Željela sam vjenčanje u Tajlandu, ali imali bismo problema s tamošnjom papirologijom.

Kako se rješavate stresa?
– Znojenjem. Odem na partiju tenisa ili u teretanu. A ponekad si natočim čašu crnog vina i buljim u “Seks i grad” ili odem s nekim na čašicu razgovora.

Pamtite li neki svoj posebno gadan mamurluk?
– Znam stati na vrijeme s pićem pa kada osjetim da mi se petlja jezik prijeđem na vodu. Ali bilo je situacija kad mi je prijateljica drugi dan pomagala da složim kockice u glavi.

Medeni mjesec?
– Nismo bili na medenom mjesecu jer ubrzo će i godišnji odmori pa je najbolje sve spojiti, a plan nam je tjedan dana otići na more negdje izvan Hrvatske, u Grčku ili Španjolsku!

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:45 30.05.2011.

Često upotrebljavna riječ za takove je \"voditeljica\"; jer navodi rukom.

OB
-obrisani-
13:25 30.05.2011.

Zaodjenula se tim velom. Šteta, lijepa žena-bez ukusa.

Avatar billybull
billybull
12:49 30.05.2011.

opet tzv novinarka car s svojim \"clancima\"...bas me zanima koliko joj je placeno da objavi ovaj tekstic o vjencanju nepoznatih voditelja i tzv. glazbenika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije