Uzbuđena je

Vjenčanu kumu Hane Huljić nakon svadbe čeka veliki izazov u tv showu

Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
08.02.2022.
u 11:38

Domenica Žuvela uskoro će pokazati svoje plesne vještine u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

Nakon dvije godine pauze, Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. Točan datum početka nove sezone "Plesa sa zvijezdama" još uvijek ne otkrivaju, ali počele su curiti informacije o tome tko će sve biti natjecatelji ove sezone pa ćemo tako uskoro saznati i kakve su plesne vještine pjevačice Domenice Žuvele. Treninzi za ovaj show će joj svakako dobro doći i za vjenčanje Hane Huljić kojoj je Domenica kuma, a kako se šuška od tog velikog dana budući bračni par Hanu i Petra Grašu dijeli desetak dana. 

- Prvi put sudjelujem u ovakvom tipu zabavnog showa i jako sam uzbuđena jer još uvijek ne znam što me zapravo tamo čeka. Mislim da je ovo izvrsna prilika za upoznavanje novih ljudi, učenje nečeg drugačijeg i korisnog. Za mene je ovo definitivno izbacivanje iz komfor zone, no pripremila sam se na to. Sretna sam što sam dobila takvu priliku i uvjerena sam da će mi ovo biti iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Veselim se to sve dijeliti sa svojim budućim plesnim partnerom - rekla je Domenica za Gloriju.

Vjeruje kako će joj u procesu učenja dobro doći činjenica što je strpljiva. Ne otkriva još uvijek tko joj je plesni partner, ali ispričala je kako su joj na audiciji rekli da je bolja u standardnim plesovima iako su njoj zbog atraktivnosti nešto draži latini plesovi. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Komentara 1

SA
SarumanovBrat
12:36 08.02.2022.

kad je prekinuo s danijelom mislio sam da će konačno javno priznati svoju vezu s rađom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije