Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Vjenčao se par iz popularnog showa, svadbu ubrzali zbog zdravstvenog stanja njenog oca

Stela Pavičić
Foto: Instagram
1/13
27.03.2024.
u 21:30

Stela i Tomislav upoznali su se u 14. sezoni RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu'. Svoju ljubav nastavili su i nakon snimanja, a krajem veljače stali su na ludi kamen.

Konobaricu Stelu Pavičić i farmera Tomislava Skejića imali smo prilike gledati u 14. sezoni RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'. Za vrijeme snimanja između njih se pojavila ljubavna kemija i, unatoč tome što žive na različitim mjestima, ona u Varaždinu, a on pored Omiša, svoju vezu su nastavili i nakon završetka prikazivanja. Naposlijetku, par se odlučio vjenčati te je sudbonosno 'da' izgovorio u krugu obitelji krajem veljače ove godine.

Iako su svadbu planirali na ljeto ove godine, zbog spleta nesretnih okolnosti Stela i Tomislav ipak odlučuju ubrzati proces. Naime, Pavičić je za RTL.hr otkrila da je vjenčanje, prvotno predviđeno za kolovoz, požureno zbog zdravstvenog stanja njezinog oca.

- Tata mi se jako razbolio, htjela sam da i on sudjeluje u svemu. Nisam znala hoće li on moći na ljeto biti prisutan. Sada je već nepokretan i čudo je da je ostao živ. Imao je i moždani udar - ispričala je o očevom stanju vidno zabrinuta bivša natjecateljica kulinarskog showa 'Večera za 5' te nadodala da brine o njemu i hrani ga, ali i da bi život voljela nastaviti izvan Hrvatske.

Galerija: Šokantna objava kraljevske obitelji: Pogledajte naslovnice britanskog tiska jutros poslije teške vijesti

Stela Pavičić
1/7

- Varaždin je grad duhova. Nema posla. Planiram ići raditi vani. I Tomislav razmišlja o tome. Želimo uštedjeti za kuću, a cijene su kod nas baš narasle. Gledam mogućnosti izvan Hrvatske. Treba biti pažljiv oko toga. Jedno kažu, a ispadne nešto drugo - zaključuje Stela.

Podsjetimo, o njihovom vjenčanju spekuliralo se još u rujnu prošle godine, ali tad se na putu ispunjenja sna ispriječila obiteljska tragedija u Tomislavovoj obitelji: - Tata mu je imao smrtni slučaj u obitelji pa mu ni majka nije spremna za veće slavlje. Zato smo sve malo odgodili. S obzirom da sam ja veliki ljubitelj ljeta, odabrali smo ljeto. Što se tiče gostiju, napravili smo već popis. Više-manje će to biti članovi uže obitelji i prijatelji. Znači, ništa preveliko - za medije je otkrila konobarica. 

Vezani članci:

- Ja sam prošli brak sklopila samo kod matičara tako da ćemo sada imati i crkveno vjenčanje. Tomislavova želja je da se vjenčamo u crkvi - a dotakla se i izgleda vjenčanice: - Obavezno sirena kroj. Valjda zato što sam u horoskopu riba pa mora nekako sve biti povezano s time - rekla je i dodala da će imati vjenčanu kumu, a želi i djeveruše, dok je Tomislav već odabrao vjenčanog kuma i odijelo. 

Usput se dotakla i svojeg uspješnog nastupa u 'Večeri za 5' te izrazila zadovoljstvo reakcijom publike: - Nisam to očekivala. Pogotovo kad je Božo imao one izjave u vezi vještica, ali dobro. Stvarno sam se jako pozitivno iznenadila. Super. Bilo mi je lijepo. Zabavila sam se. Upoznala sam divne ljude s kojima se i danas družim. S Boženom sam ostala u jako dobrim odnosima, ona mi je kao druga majka -  završava novopečena Tomislavova žena. 

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije