"Petkom s Petkom"

Vlado Kalember trebao je biti basist Azre

vlado (1)
Foto: Nova TV
1/4
12.06.2012.
u 21:30

- Danas za mene postoji samo jedan prioritet, a to je dijete. Kad jedno malo biće kaže tata, to je najljepša glazba koju sam čuo u životu - otkrio je pjevač kojeg će na snimanju iznenaditi i doktor Skalak koji je porodio Vladinu suprugu.

- Srebrna krila su moja dječačka ljubav i ostvarenje snova. Počeli smo svirati jer su u to vrijeme sve cure gledale muzičare - otkrio je Vlado Kalember voditelju Daliboru Petku na snimanju emisije IN magazin koju gledatelji imaju priliku pogledati ovog petka. Popularni pjevač ponovno je okupio Srebrna krila s kojima snima novi album i priprema veliki povratnički koncert 1. srpnja na zagrebačkom jezeru Bundek.

- Vlado uđe u studio i ako pjesma traje tri minute, on ju otpjeva za dvije - otkrio je tajnu o pjevaču vječno promuklog glasa njegov producent Hrvoje Grčević Grga. Naime, Grga je bio samo jedno od iznenađenja u rubrici \"Petkom s Petkom\" u kojoj gostuje i frontman Aerodroma Jurica Pađen.

- Kad bih morao demonstrirati model za gospodina, to bi bio moj prijatelj Vlado. O njemu bih mogao napisati knjigu jer on ima više priča od Šeherezade - rekao je Pađen otkrivši s Kalemberom nikad objavljenu informaciju – Vlado je trebao biti basist grupe Azra.

- Johnny Štulić upravo je s Kalemberom zamišljao idealnu postavu benda - otkrio je Jurica, a Kalember potvrdio da je sve propalo zato što se sa Štulićem bilo teško dogovoriti.

Kalember je pred kamerama pokazao i svoju nježniju stranu.

- Danas za mene postoji samo jedan prioritet, a to je dijete. Kad jedno malo biće kaže tata, to je najljepša glazba koju sam čuo u životu - otkrio je raznježeni pjevač kojeg će na snimanju iznenaditi i doktor Darko Skalak koji je porodio Vladinu suprugu, Anu Rucner.

- Nazvao sam doktora i rekao mu: čuj Ani je malo mučno, ide joj na povraćanje. Da nema možda gripu - prisjetio se Kalember kroz smijeh, a doktor je rekao da je bolje da dođe k njemu na pregled. Vladina sestra Mia opisala ga je kao tatu iz bajke.

- Kad se čovjeku dogodi dijete s 52 godine, ne može biti ništa drugo nego zaljubljeni tata.

Kalembera je na snimanju iznenadio i vjenčani kum Mladen Zaplatić, koji je rekao kako svi prijatelji od Vlade očekuju još samo rođenje curice.

Ključne riječi

Komentara 2

GI
gigi63
07:57 13.06.2012.

Al' bi se Azra usrećila s muzičarom. Da nije mislio i pjevati?

DU
Deleted user
08:04 13.06.2012.

još mora nadodati i da mu tzv supruga viče tata i onada je to normalni prirodni poredak....... bez zamjerke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije