Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristijan Babić

Vlasnik izgorjelog kluba Mint javnosti je otprije poznat po braku s poznatom glumicom

Zagreb: Vjetar omeo Jelenu Per?in u šetnji s obitelji
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
19.09.2023.
u 08:57

Kristijan Babić prvi je suprug naše glumice Jelene Perčin s kojom je dobio i kćer Lotu. U braku su bili tri godine, a pred oltar su stali u prosincu 2008. nakon što su bili u vezi jednu godinu

U noći s ponedjeljka na utorak u Zagrebu je izgorio popularni noćni klub Mint. Policija je zaprimila dojavu o požaru ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Trešnjevci oko 3 sata ujutro na adresi Florijana Andrašeca 14.

Zagreb: Vjetar omeo Jelenu Per?in u šetnji s obitelji
1/29

Vatrogasci su izašli na teren i ugasili požar nakon dva sata. U buktinji, srećom, nitko nije ozlijeđen, dok je materijalna šteta golema. Inače, Mint je u vlasništvu poduzetnika Kristijana Babića koji je otprije poznat medijima i po svom ljubavnom životu.

VIDEO Izgorio noćni klub Mint u Zagrebu

Naime, Babić je prvi suprug naše glumice Jelene Perčin s kojom je dobio i kćer Lotu.  U braku su bili tri godine, a pred oltar su stali u prosincu 2008. nakon što su bili u vezi jednu godinu. Vjenčanje je održano u  zagrebačkoj bazilici Srca Isusovog, a obred je predvodio pokojni pater Zvjezdan Linić.  Na vjenčanju je bilo 60-ak uzvanika, među kojima je bilo i poznatih lica. Vjenčanju su prisustvovali i glumac Mislav Čavajda te manekenka i tadašnja djevojka, a danas supruga nogometaša Darija Srne, Mirela Forić.

VEZANI ČLANCI: 

Sve je bilo isplanirano do posljednjeg detalja, a kako bi neometano uživali u svom velikom danu, mladenci su unajmili zaštitare koji su brinuli da predstavnici medija ne uđu u crkvu. Svadba je prvotno odgođena zbog tragičnog ubojstva Jelenine prijateljice Ivane Hodak, koja je trebala biti kuma. 

10.11.2015., Zagreb - Jelena Percin s bivsim suprugom Kristijanom Babicem i kcerkom presatala gradom."nPhoto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto:

Nakon tri godine bračnog života Jelena je medijima potvrdila da se razvodi.

– To se ne može lako odrediti jer to nije odluka koja se donosi preko noći. Riječ je o sukusu situacija, dana, mjeseci koji su doveli do razvoda. Ni ja ni moj suprug nismo nepromišljeni ljudi i ne donosimo takve odluke preko noći. O svemu smo dobro razmislili – rekla je tada glumica za Story. 

Nakon razvoda Babić je bio i u vezi s bivšom televizijskom voditeljicom Majom Škufcom.

Komentara 10

SE
Separator
12:10 19.09.2023.

S kim ova Jelena nema djecu?

PE
Petarpan1108
10:36 19.09.2023.

Nedugo je osiguran na vecu svotu...hmm... Nesto slicno kao i nekadasnji klub na Jarunu...bas je slucajno izgorio 2 dana nakon osiguranja kluba...necemo imenovat... 🙂😅

TU
TutoBruto
09:08 19.09.2023.

Ocito je i vrapcima na grani da je ova buktinja namjerno postavljena sa strane vlasnika doticnog kluba. Motiv, vrlo jednostavan, uzevsi trenutacnu situaciju sa vlasnikom i ekipom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije