BIVŠA VODITELJICA I PJEVAČICA

Vlatka Pokos oglasila se nakon glasina da je prekinula s Holjevcem: 'Mislio je da može imati kontrolu'

Vlatka Pokos
Foto: Instagram
1/8
06.08.2024.
u 14:01

Vlatka Pokos na društvenoj je mreži podijelila znakovitu i intrigantnu poruku

Vijest da je veza popularne bivše voditeljica i pjevačice Vlatke Pokos i Većeslava Holjevca na klimavim nogama nakon samo nekoliko mjeseci veze, malo je reći da je iznenadila javnost. A onda su prošlog mjeseca podjednako iznenadile glasine da je njihovoj ljubavi došao kraj...

Iako je ne tako davno 54-godišnja pjevačica blistala zbog nove ljubavi, prošlog mjeseca je devet godina mlađi tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza dao naslutiti da je veza u krizi. - Ajoj, ne bih o tome. Vidjet ćemo je li gotovo. Znate kako to bude, nikad se ne zna. Nije gotovo kad je gotovo - kazao je Većeslav pa otkrio jesu li u pitanju samo nevolje u raju. - Pa dobro, hajdemo to tako nazvati. Ja sam sad puno po putovanjima, evo me sad u Budimpešti na ragbi turniru tako da malo se možda zbog toga otelo kontroli - kazao je za Slobodnu

Na društvenoj mreži Instagram Vlatka je sada zaintrigirala obožavatelje posljednjom objavom. Na svom je profilu podijelila video s porukom - Mislio je da može imati kontrolu nad mnom - glasio je citat. 

 

Foto: Instagram

 

Vlatka Pokos
1/12

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Vlatka Pokos
1/43

 

Podsjetimo, Vlatka je u travnju za Story otkrila da uživa u vezi s bivšim ragbijašem te priznala da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled. - Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb - rekla je tada. - Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi - dodala je atraktivna Vlatka. 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

 

Komentara 22

MA
majeltomoguce
14:29 06.08.2024.

E to je moderna žena! Žena koja je samostalna i žena koja je i žena i muškarac, pa se onda muškarci pokraj nje ne osjećaju prirodno - ne mogu biti muškarci. To dovodi neminovno do rastave prije ili kasnije (primjer je i Severina). Jednostavno ne funkcionira! Žene i muškarci trebaju biti ravnopravni i trebaju biti partneri, ali ipak do neke mjere jer u protivnom puca. Znam da se to ne sviđa feminizmu, ali muškarac traži ženu, a ne dominantnu ženu! Dominantna žena je zapravo žena muških osobina i muškarac tada gudi smisao, pati u takvoj vezi i osjeća se nepotrebnim - ne može biti ono što je! Ako želiš neki ravnopravni odnos bez dominacije (zdrave dominacije naravno, ne nasilne), onda možeš imati samo prijatelja, ne i ljubavnika, muža ... To je priroda, nekome se sviđa, nekome ne a ako je želiš oblikovati kako tebi paše imaš rastave ili netko netko pati (muškarac).

KO
Kotlovina
14:41 06.08.2024.

Vlatka je izgubljeni slučaj, već odaavno.

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
14:15 06.08.2024.

Uzalud reklama..nikog nije briga ni za jedno ni za drugo (ja sam tu samo da vam to kažem).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije