Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sajmu brodova u Düsseldorfu

Vodeća austrijska tvrtka u nautici Master yachting proslavila 45 godina, njemački koreograf priredio pravi show tradicionalnih plesova

Foto: promo
1/18
29.01.2024.
u 16:08

Želio bih zahvaliti našim klijentima, našim dobavljačima, našim servisnim partnerima i posebno svojim timovima koji su omogućili ovaj uspjeh. Rekao je u svom govoru vlasnik firme Franz Schillinger kojeg je supruga Snježana iznenadila plesnim show atraktivnom kompilacijom austrijskih narodnih plesova «Schuhplattler» u izvedbi poznatog njemačkog koreografa zaslužnog za brojne tv showove

Ako se pripremate sa ljetnu turističku sezonu 2024 jedna od odrednica svakako je njemački Düsseldorf i njihov «BOOT DüSSELDORF» koji još traje, do nedjelje! Nijemci i Austrijanci su naši vjerni gosti tijekom turističke sezone, potrošači kojima se veselimo jednako kao što se oni vesele dolasku na našu obalu posebice u nautičkom turizmu u koji sve više ulažu te biraju baš naše hrvatske luke i marine za svoje odredišta i domove svojih brodica i brodova.

Velikim partijem, ujedno najatraktivnijim na jednom od najvećih sajmova brodova u Svijetu njemačkom «Boot Düsseldorfu « proslavila je austrijska tvrtka Master yachting sa 45 godina uspješnog poslovanja u prodaji brodova na području Europe u čak 13 zemalja vodeća su tvrtka kojoj se klijenti mogu obratiti s povjerenjem oko savjetovanja, financiranja ali konzaltinga vezanog za ulaganja u charter industriju. Austrijska tvrtka je partner i blisko surađuje sa vodećim hrvatskim charterima agencijama i operatorima. Master yachting u Hrvatskoj ima 3 ureda Zagreb, Rovinj, Sukošan, a planu je otvaranje diljem obale još nekoliko ureda!

Ove godine se ujedno slavi i 40. rođendan Lagoona catamarana, Frauscher Boats će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, a Beneteau postoji od nevjerojatnih 140 godina.

Master yachting preuzeo je zastupstvo za novi brend jahti grčki Omikron koji je osvojio nagradu na ovogodišnjem sajmu, EYOTY nagradu prije nekoliko dana ovdje u Düsseldorfu sa svojim OT-60 jahtom.

Naš drugi novi partner EJET Electric Yacht Tenders, Dobro došli u budućnost dobio je nagradu Rising Star za svoj Electric Tender s brzinom od 33 čvora i dometom od 40 nm.

-Kupio sam tvrtku prije 15 godina u Beču kada je prodavala oko 3 - 5 Lagoon katamarana godišnje. U međuvremenu smo više puta bili Lagoon trgovac broj 1 u Europi i čak broj 1 u svijetu. Danas zastupamo Beneteau, Lagoon, Frauscher, Omikron, EJET i s našom tvrtkom kćeri Sanlorenzo Adria ambasador smo brenda za Sanlorenzo Yachts. Aktivni smo u 13 zemalja i godišnje prodajemo između 30 i 40 novih i rabljenih brodova i jahti.

Želio bih zahvaliti našim klijentima, našim dobavljačima, našim servisnim partnerima i posebno svojim timovima koji su omogućili ovaj uspjeh. Rekao je u svom govoru vlasnik firme Franz Schillinger kojeg je supruga Snježana iznenadila plesnim show atraktivnom kompilacijom austrijskih narodnih plesova «Schuhplattler» u izvedbi poznatog njemačkog koreografa zaslužnog za brojne tv showove, sportske evente, plesača i pjevača Deniza Deana sa njegovim plesačima u tradicionalnoj odjeći dindrlicama i leder hose.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije